Kapelstraat 72BG
Terug naar overzicht

Kapelstraat 72BG, Apeldoorn

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Ter overname: Restaurant Catalunia in het centrum van Apeldoorn

Algemeen:
Prachtig warm ingericht tapasrestaurant met veel details. Deze goedlopende “All You Can Eat Tapas & Grill” zit er nu ruim 13 jaar en wordt door vele uit Apeldoorn gevonden en hoog gewaardeerd. De reviews op internet zijn in het algemeen zeer goed en deze zaak wordt nu Turn Key ter overname aangeboden. Met deze mooie zaak is het direct geld verdienen.

Deze grootschalige horecaruimte (180 / 200 couverts) leent zich zeer goed als All You Can Eat formule maar met deze uitstraling en oppervlakte zijn natuurlijk vele concepten hier goed in te passen.

Gemeente:
Apeldoorn is een gemeente op de Veluwe in de Nederlandse provincie Gelderland. De hoofdplaats van de gemeente is de gelijknamige stad. Apeldoorn staat met een oppervlakte van 341,15 km² op de zesde plek van grootste gemeentes van Nederland. De gemeente heeft in totaal 162.456 inwoners (1 januari 2019).
Apeldoorn kent een gezellig winkelcentrum met een goede verscheidenheid aan winkels. De horecavoorzieningen (restaurants, lunchrooms, cafés enz) bevinden zich op meerdere locaties in het centrum.

Oppervlakte:
Bedrijfsruimte:
Restaurant ca. 200 m²
Café- restaurant ca. 50 m²
Overige ruimte (Hal, cv, keukens, toiletten) ca. 137 m² .
Totaal bedrijfsruimte ca. 387 m²
Metrage in deze presentatie is indicatief. Er is geen NEN 2580 meting bekend.

Openingstijden:
Maandag: 17:00 - 22.00
Dinsdag: 17.00 - 22.00
Woensdag: 17:00 - 22.00
Donderdag: 17:00 - 22:00
Vrijdag: 17:00 - 22:00
Zaterdag: 17:00 - 22:00
Zondag: 17:00 - 22.00

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt € 3.750,-- per maand, vooraf te voldoen. De oorspronkelijke huur is € 4.250,-- per maand maar vanuit verhuurder wordt er een korting verstrekt van € 500,-- per maand. Tevens heeft de verhuurder vanaf 2017 tot op heden de huur nog nooit geïndexeerd.

Nevencontracten:
Er zijn enkele arbeidsovereenkomsten welke van rechtswege overgenomen dienen te worden. Zeker is niet of personeel na een overname wil blijven. Verder zijn er in bruikleen een Biertechnische installatie (Veltins) en Koelkast(en) (Coca-Cola), welke opgezegd kunnen worden.

Servicekosten:
Er zijn geen servicekosten. Huurder dient zelf zorg te dragen voor contracten met energie, water, afval en telefonie leveranciers.

Parkeergelegenheid:
Zoals in elke middelgrote stad (of groot dorp…) zijn er ruim voldoende parkeergarages waar men tegen betaling kan parkeren.

Huurtermijn:
De vigerende huurovereenkomst loopt van 1 november 2017, voor 5 jaar plus 5 optiejaren plus telkens 5 jarige verlening.

Bankgarantie / waarborgsom:
ter grote van drie maanden huurbetaalverplichting welke voor ondertekening van de huurovereenkomst dient te worden voldaan.

Huurovereenkomst:
De vigerende huurovereenkomst is conform de overeenkomst die door de Raad voor Onroerende Zaken in september 2012 is vastgesteld en zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) met de bijbehorende algemene bepalingen. Er zijn geen bijzonderheden en via Klaassen Horecamakelaardij is een kopie beschikbaar.

Opleveringsniveau:
Het gehuurde wordt volledig casco verhuurd, waardoor de CV, luchtinstallaties, airconditioning, elektra etc. etc. allemaal bij de overnamesom van het verkochte zit.
De zaak wordt compleet turn key overgedragen. Alles wat u bij de bezichtiging waarneemt (behoudens wat privé spullen van eigenaar, personeel of gasten) zit bij de overname inbegrepen. U kunt het bedrijf zo voortzetten.

Overnamesom:
Deze zaak heeft een aantoonbare omzet van ver over de € 450.000,--. Verkoper wil afstand doen van de onderneming vanwege privé zaken en komt (via Klaassen Horecamakelaardij) graag in gesprek met een overnamekandidaat welke beschikt over eigen financiële middelen om daarmee in onderhandeling te komen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Alex Willemse via 033- 258 13 30 of via amersfoort@klaassenbv.nl

Energielabel gebouw:
Van dit object is nog geen energielabel.
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?