Kanaal Noord 99
Terug naar overzicht

Kanaal Noord 99, Apeldoorn

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Het kleine café aan de haven...

Aan het Apeldoorn Kanaal, bij de Deventerbrug is deze van origine Havenkroeg gevestigd. Anno 2020 is het een gezellig eetcafé met een prachtig terras aan het water en terras op het water, op de dekschuit.
Daarnaast is het oude brugwachtershuisje in de zomermaanden een bijzonder populaire ijssalon.

Het betreft een oer gezellig café met een kleine keuken. Veelal komen de bezoekers vanuit de omliggende wijken maar ook mensen van buiten de stad vinden snel dit horecabedrijf vanwege zijn unieke ligging. Regelmatig vinden er gezellige (bedrijfs)borrels en muzikale activiteiten plaats. Voor een goede indruk daarvan zou u eigenlijk eens de facebookpagina van het bedrijf moeten bekijken.

Voor de deur, aan het Kanaal is een gezellig terras gelegen waar de zon de hele dag op staat. Bij de overname van inventaris behoort zelfs de dekschuit in het kanaal welke dienst doet als opslag (binnen) en terras (buiten). Bij bijzondere aangelegenheden kan ook het brugwachtershuisje op de Deventerbrug gebruikt worden. Deze wordt door de huidige exploitant erbij gehuurd. Dit brugwachtershuisje heeft in de zomer van 2020 voor het eerst dienst gedaan als ijssalon, met uitsluitende het lekkerste softijs. Vanwege het grote succes zal dit komende jaren ook goed voortgezet kunnen worden.

De inventaris is volledig eigendom behoudens de Nespresso koffieautomaat (lease) en biertechniek.

Er zijn geen verplichtingen ten aanzien van personeel, brouwerijen en gokkasten. Toch spreekt het voor zich dat zowel de brouwerijen als speelautomaatexploitanten hier graag willen leveren en met de toekomstige ondernemer graag in gesprek treden wanneer zij ergens mee kunnen helpen. Momenteel vloeit er Heineken door de tap.

Het eetcafé is dagelijks geopend vanaf 14.00 á 15:00 tot 01:00 uur. Ruimere openingstijden zijn zeker mogelijk. Informeer hiervoor bij de gemeente.

Vraagprijs voor deze unieke zaak is met groot terras en ijssalon € 70.000,-- (goodwill en inventaris).

Huur voor het bedrijfspand (met zelf gebruik van achterliggende parkeerplaats(en)) bedraagt € 1.500,- per maand (prijspeil 2018, geen BTW van toepassing). De bovenverdiepingen horen er niet bij en worden door de pandeigenaar apart verhuurd.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met horecamakelaar Alex Willemse via 06-50445472 of a.willemse@klaassenbv.nl

Energielabel:
Van dit object is geen energielabel verplicht omdat het een gemeentelijk monument betreft.
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?