Kanaal Noord 99
Terug naar overzicht

Kanaal Noord 99, Apeldoorn

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Het kleine café aan de haven...

Aan het Apeldoorn Kanaal, bij de Deventerbrug is deze van origine Havenkroeg gevestigd. Anno 2018 is het een gezellig eetcafé met een prachtig terras aan het water en terras op het water, op de dekschuit.

Het betreft een oer gezellig café met een kleine keuken. Veelal komen de bezoekers vanuit de omliggende wijken maar ook mensen van buiten de stad vinden snel dit horecabedrijf vanwege zijn unieke ligging. Regelmatig vinden er gezellige (bedrijfs)borrels en muzikale activiteiten plaats. Voor een goede indruk daarvan zou u eigenlijk eens de facebookpagina van het bedrijf moeten bekijken.

Voor de deur, aan het Kanaal is een gezellig terras gelegen waar de zon de hele dag op staat. Bij de overname van inventaris behoort zelfs de dekschuit in het kanaal welke dienst doet als opslag (binnen) en terras (buiten). Bij bijzondere aangelegenheden kan ook het poortwachtershuisje op de Deventerbrug gebruikt worden. Deze wordt door de huidige exploitant erbij gehuurd.

De inventaris is volledig eigendom behoudens de Nespresso koffieautomaat (lease), biertechniek en kansspelautomaat.

Er zijn geen verplichtingen ten aanzien van personeel, brouwerijen en gokkasten. Toch spreekt het voor zich dat zowel de brouwerijen en speelautomaatexploitanten hier graag willen leveren en met de toekomstige ondernemer graag in gesprek treden wanneer zij ergens mee kunnen helpen. Momenteel staat er een gokkast van A&P-Games en vloeit er Heineken door de tap.

Het eetcafé is dagelijks geopend vanaf 14.00 á 15:00 tot 01:00 uur. Ruimere openingstijden zijn zeker mogelijk. Informeer hiervoor bij de gemeente.

Vraagprijs voor deze unieke zaak is verlaagt naar € 40.000,-- (goodwill en inventaris).

Huur voor het bedrijfspand (met zelf gebruik van achterliggende parkeerplaats(en)) bedraagt € 1.500,- per maand (Geen BTW van toepassing). De bovenverdiepingen horen er niet bij en worden door de pandeigenaar apart verhuurd.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met horecamakelaar Alex Willemse via 06-50445472 of a.willemse@klaassenbv.nl

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?