Hoofdstraat 188
Terug naar overzicht

Hoofdstraat 188, Apeldoorn

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Verkocht

Omschrijving

Deel deze pagina
Te huur / Te koop: Grootschalige horeca-locatie (ca. 862 m²) in centrum Apeldoorn
Algemeen:
Te huur en te koop aangeboden, grootschalige horecalocatie in het centrum van Apeldoorn, aan de bekende Hoofdstraat bij het gezellige Caterplein. Dit unieke en bijzondere pand wil de eigenaar bij verhuur in overleg met de huurder de juiste uitstraling en indeling geven welke past bij uw concept. Het totale oppervlak van het object betreft ca. 862 m² BVO. Het bestemmingsplan waarbinnen het onderhavige object valt is breed opgesteld. E is zijn dus binnen het bestemmingsplan een divers aantal concepten mogelijk.

Apeldoorn:
Apeldoorn is bekend van onder andere de Apenheul, Paleis het Loo en de Veluwe. Het is een prachtige stad met veel historie en cultuur. Apeldoorn heeft ook 500 detailhandelsbedrijven in meer dan 70 branches en behoort tot een van de gezelligste winkelcentra van Nederland. De gemeente Apeldoorn telt ruim 165.000 inwoners (bron: CBS juli ’21).

Object:
Het pand is gelegen op een absolute A1 locatie in Apeldoorn. De Hoofdstraat is een drukbezochte winkelstraat in Apeldoorn. Er zijn meerdere horecagelegenheden in de directe omgeving gevestigd. De locatie ligt aan het Caterplein, wat ook wel ‘het kloppend uitgaanshart van Apeldoorn’ wordt genoemd. Waar de hoofdwinkelstraat van Apeldoorn overgaat in leisure.

Indeling:
Het pand bestaat uit twee kelders, een begane grond, een eerste verdieping en een tweede verdieping. Aan de voorzijde is een ruime entree met een breed front. De grote trappenpartij verbindt de ruimtes op een speelse manier. De indeling van het pand is nader in te vullen en afhankelijk van de wensen van de huurder.

Oppervlakte:
Begane grond: ca. 354 m² BVO
1e verdieping: ca. 309 m² BVO + ca. 39 m² BVO technische-/opslagruimte direct boven de keuken (staat niet op de tekening)
2e verdieping: ca. 100 m2 BVO.
Kelder: ca. 21 m² BVO, toegankelijk via luik voorzijde en 39 m² BVO direct onder de keuken toegang via de achterzijde (staat niet op de tekening).
Totale oppervlakte circa: 862 m2 BVO

Vraagprijs vastgoed:
€ 1.200.000,-- k.k.

Huurprijs:
De verhuurder komt graag in contact met geïnteresseerde en wil, afhankelijk van de wensen, passende huurvoorwaarden voorstellen.

Opleveringsniveau bij verhuur:
In nader overleg met de verhuurder.

Kadaster:
Het object bestaat uit de volgende percelen:
Apeldoorn AA 1320, groot ca. 324 m²;
Apeldoorn AA 3508, groot ca. 61 m².

Oplevering bij koop:
Bij verkoop wordt het object As-is Where-is verkocht.

Parkeren:
Parkeren is goed mogelijk in de op steenworp afstand gelegen Q-park Museum Centrum en Parkeergarage Marktplein.

Bestemmingsplan:
Het bestemmingsplan Binnenstad-West Gemeente Apeldoorn staat horecacategorie 1, 2 en 3 toe.
Raadpleeg www.ruimtelijkeplannen.nl voor het complete plan en informeer altijd eerst bij de gemeente of uw ideeën passen.

Opleveringsdatum:
De datum van overdracht is in overleg te bepalen.

Metrage:
Het object is opgemeten, hiervan is een NEN 2580 meetrapport beschikbaar en bij de makelaar op te vragen. In dit meetrapport zijn twee technische- en opslagruimtes van elk ca. 39 m² over het hoofd gezien, welke wel bij het object behoren.

Gunning:
De verhuurder/verkoper behoudt zich het recht van gunning voor. Vanwege de locatie en omvang gaat de voorkeur bij verhuur uit naar een ervaren ondernemer of landelijke formule.

Bijzonderheden:
- Centrum-locatie in Apeldoorn binnen het uitgaansgebied;
- Totale afmeting ca. 862 m² BVO;
- Ruime bestemming o.a. horecacategorie 1, 2 en 3;
- Buitenruimte (terras) aan de voorzijde van het object;
- Zongelegen terrasmogelijkheid.
- Huurprijs en condities in overleg te bepalen.


Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met:
Adviseur Alex Willemse a.willemse@klaassenbv.nl 06-50445472 of
Bedrijfsmakelaar Marije Brinkman m.brinkman@klaassenbv.nl 0623087677
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?