Deventerstraat 33
Terug naar overzicht

Deventerstraat 33, Apeldoorn

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Te Koop aangeboden:
Bed & Breakfast Villa Sonnevanck
Deventerstraat 33
Apeldoorn

Algemeen
Te koop wordt u aangeboden Villa Sonnevanck. Deze unieke dubbele Van Driesum villa is in totaal ca. 500 m² groot. Door het grote volume en de inrichting zijn er diverse gebruiksmogelijkheden.
Momenteel is de rechterzijde van de villa in gebruik als zeer goedlopende Bed & Breakfast Villa Sonnevanck, deze kan uiteraard gecontinueerd worden, echter kan er eenvoudig gekozen worden voor collectief wonen, mantelzorg of praktijk/kantoor aan huis. Het geheel is voorzien van 2 keukens, meerdere badkamers en 13 slaapkamers, dus uitermate geschikt om het samen te gaan gebruiken met uw gezin en uw (schoon)ouders. De 2 gescheiden ingangen bieden hiervoor alle gewenste privacy.

Bouw
Soort woonhuis: Villa, vrijstaande woning
Soort Bouw: Bestaande bouw
Bouwjaar: 1901

Oppervlakte
Woonoppervlakte/Verkoopoppervlakte: 482 m2
Externe bergruimte: 22 m2
Perceeloppervlakte: 840 m2
Inhoud 1.924 m3

Indeling
Aantal kamers: 14 kamers (13 slaapkamers)
Aantal badkamers: 5 badkamers en 3 aparte toiletten
Badkamer voorzieningen: 3 ligbaden, 5 douches en 4 toiletten
Aantal voorzieningen: 3 woonlagen

Omschrijving van de rechterhelft van de villa:
Deventerstraat 33 Apeldoorn:

De villa is compleet gerestyled en volledig ingericht als bed and breakfast. In de koopsom is inbegrepen de complete inventaris, dus instapklaar.
De villa beschikt in totaal over 8 kamers, u wordt aangeboden:
- 4 kamers met eigen badkamer;
- 4 kamers met een gedeelde badkamer;
- tuin met terras;
- 5 parkeerplaatsen
- salon
- moderne keuken
- complete inventaris

Op een ideale plek in het centrum van Apeldoorn. Naast de mogelijkheid om het bed and breakfast verder te exloiteren kunt u hier ook gewoon heerlijk wonen. Dit is met een paar kleine aanpassingen te realiseren.
Na uitgebreide bezichtiging en na wederzijdse afstemming van mogelijkheden, overleggen wij u graag de goede exploitatiecijfers van B&B Villa Sonnevanck.


Omschrijving van de linkerhelft van de villa:
Jhr. Mr. G.W. Molleruslaan 2 Apeldoorn

Maar zelden wordt er een pronkstuk van Van Driesem te koop aangeboden. Villa Sonnevanck is in 2016 geheel gemoderniseerd. De villa is compleet aangepakt en afgewerkt met hoogwaardige materialen. Met oog voor detail en met behoud van de leuke kenmerkende details. Hier kunt u wonen in een fantastisch onderhouden rijksmonument met het comfort uit 2018.
Op dit moment wordt er gewoond in de villa. Maar het is ook mogelijk om hier een bed and breakfast te exploiteren.

Indeling:
Entree, vestibule met bordestrap, kelder, toilet, royale kamer en suite (ca. 20 m²) met suite deuren en dubbele deuren naar het terras, royale living (ca. 40 m²) met een deur naar het terras aan de voorzijde en toegang tot de zonnige serre.
De gesloten woonkeuken (ca. 21 m² ) is voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur (nog 6 jaar garantie) en een ingebouwde gashaard. Ook vanuit de keuken heeft u toegang tot het achtergelegen terras.

1e Verdieping:
Ruime overloop, 3 royale slaapkamers waarvan 1 met toegang tot het 1e dakterras. De 1e badkamer is uitgevoerd met een vrijstaand bad, inloopdouche, toilet en een dubbel wasmeubel. Vanuit deze badkamer heeft u toegang tot het 2e dakterras. De 2e badkamer is voorzien van een douchecabine, toilet en wasmeubel.
Via de bordestrap toegang naar…

2e Verdieping:
Overloop met toegangsdeur naar de naastgelegen woning, deze verdieping is schilderklaar en biedt nog vele mogelijkheden. U kunt hier nog meerdere kamers realiseren. Op dit moment zijner 2 kamers en een wasruimte gerealiseerd.

De tuin is rondom gelegen en is voorzien van 3 terrassen. Zo kunt u heerlijk genieten van de zon of de schaduw. Achter het huis staat de garage. Bovendien is er nog parkeergelegenheid voor 2 auto's.


Nadere informatie: Bedrijfsadviseur Michael Klaassen, 06-532 989 25

Code: MIKL
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?