Stichts End 41
Terug naar overzicht

Stichts End 41, Ankeveen

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Verhuurd

Omschrijving

Deel deze pagina
Het Wapen van Ankeveen, Stichts End 41 Ankeveen, café/restaurant gelegen midden in het dorp Ankeveen.

Te koop: de exploitatie alsmede het onroerend goed bestaande uit o.a. dorpscafé (restaurant, café, feestruimte, terras) alsmede de bijbehorende bijgebouwen en bovenwoning (bedrijfswoning).

Algemeen:
Ankeveen is een dorp gelegen in de Gemeente Wijdemeren. Het Wapen van Ankeveen is gelegen midden in het dorp en is een multifunctionele dorpskroeg.
In het café vindt menig wandelaar, fietser of dorpsbewoner de tijd om even uit te rusten en wat te drinken of te eten. Zowel in de zomer als winter zijn de Ankeveense plassen voor wandelaars, fietsers, natuur- en vogelliefhebbers een vaste trekpleister.

Het Wapen van Ankeveen is tevens de thuishaven van 2 biljartclubs en een vast ontmoetingspunt voor de inwoners van Ankeveen. Er staan 3 carambole biljarts.
Het café is in te delen in verschillende ruimtes waardoor ook feesten, recepties, vergaderingen en andere evenementen gehouden worden. Tijdens het carnavalsseizoen is het Wapen het hofpaleis van carnavalsvereniging de Schuimlikkers.

Object:
Entree aan de voorzijde: tochtsluis, prachtige rookruimte en ruime bar. In het café(restaurant) zijn de tafels ruim opgezet en kunnen de ruimtes aangepast worden door de aanwezigheid van de verplaatsbare scheidingswanden.
Er is een dubbele toiletgroep (dames/heren). Aan de linkerzijde is de lange keuken gesitueerd, met opslagruimte, magazijnen, koelingen enz.
Aan de achterzijde is een 2de bar, een extra toiletgroep (dames/heren) en garderobe. De achterzijde is tevens bereikbaar via een aparte entree waardoor het ideaal is voor feesten en partijen.

Het café bestaat uit een ruime bar met 18 krukken, een aparte rookruimte en ca. 40 zitplaatsen
Door de flexibele indeling van de zaal zijn ruimtes gebruiken van 65, 100 of 125 m² (of het gehele café). De zaal is meestal geheel geopend en hierin bevinden zich de 3 biljarts, 2 dart banen.

Aan de voorzijde bevindt zich een klein terras. Tevens is er een mogelijkheid aan de zijgevel terras te plaatsen. Aan de achterzijde is er een buitenruimte aanwezig.

Vanuit de keuken worden ook diverse caterings op locatie verzorgt.

Aan de linkerzijde is een separate opgang aanwezig naar de bovenwoning(en) (bedrijfswoning). Er is een overloop en een installatieruimte (CV-installatie voor gehele pand). De woonruimte aan de voorzijde wordt thans niet gebruikt en bestaat uit een woonkamer, keuken, kamer met douche en toilet met wastafel, slaapkamer en berging. Aan de achterzijde bevindt zich een woonruimte bestaande uit een woonkamer met open keuken, toegang tot dakterras (ca. 27m²), slaapkamer en badkamer.

Het bedrijfsgedeelte (café/restaurant/keuken/magazijnen) is totaal ca. 312 m²:
- restaurant: ca. 167 m²;
- keuken en toiletten ca. 75 m²;
- magazijnruimte ca. 53 m²;
- garderobe/verkeersruimte: ca. 12 m²;
De woning (1ste verdieping samen) is totaal ca. 105 m² (VVO).
Er is een NEN-meting aanwezig.

Perceel:
Totale perceel oppervlakte is totaal ca. 590 m² en bestaat uit 2 kadastrale percelen. Gemeente: Ankeveen, Sectie: A, nummers 1070 en 2041.

Openingstijden:
maandag, dinsdag, donderdag 12.00 – 01.00 uur;
vrijdag, zaterdag, zondag 12.00 - 02.00 uur.
woensdag: gesloten:
Op afspraak kan er van de achterste zaal gebruik gemaakt worden o.a. voor feesten en partijen.

Verplichtingen:
- Er is geen personeel, behoudens enkele oproepkrachten:
- Er zijn geen brouwerij en speelautomaten verplichtingen..

Vraagprijs:
De vraagprijs voor het vastgoed inclusief exploitatie bedraagt € 525.000,- k.k.;
De koopsom voor de exploitatie bedraagt € 40.000,- en is inbegrepen in de vraagprijs. De exploitatie kan eventueel los van het vastgoed verkocht worden.

Inventaris:
Compleet café/restaurant/catering. Er is een inventarislijst aanwezig.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marije Brinkman 0623087677.

Voorbehoud: Gunning verkopers.
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?