Wethouder Frankeweg 11
Terug naar overzicht

Wethouder Frankeweg 11, Amsterdam

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Verkocht

Omschrijving

Deel deze pagina
Watergraafsmeer, het blijft zo´n beetje mijn favoriete wijk in Amsterdam!

De gezellige kleinschaligheid zorgt er ook voor dat er dito (horeca)bedrijfjes gevestigd zijn. Zo is er ook al sinds vele jaren een Biologische Snacksalon, u leest het goed! Een verantwoorde en duurzaam werkende snacksalon, die gekoesterd wordt in deze toch wel kinderrijke wijk vol tweeverdieners. Bijna alle producten zijn biologisch en voornamelijk huisgemaakt!

De zaak draait met zijn beperkte openingstijden een hele knappe omzet, welke daarom door verruiming van deze tijden eenvoudig kan zorgen voor verdere uitbreiding van de omzet. De zaak heeft een klein terrasje, voor het aangezicht, maar heeft verder een behoorlijke oppervlakte. De begane grond bedraagt c.a. 66 m2. Vanuit de voorbereidingskeuken 10m2 komt men op een binnenplaatsje van c.a. 23 m2 waarop nog een opslagruimte staat van c.a. 6,5 m2 alsmede een tuinhuis van 21 m2.
Onder het bedrijf bevindt zich ook nog een kelder van c.a. 30 m2! De zaak beschikt tevens over een drank en horecavergunning. Voor de zaak staat een bankje en een tafelsetje voor de gezellige uitstraling.
Het is helaas niet mogelijk een terras voor de zaak te plaatsen. Het bedrijf kan zonder verplichtingen worden overgenomen.

Voor meer informatie en/of een bezichtiging kunt u contact opnemen met:
Horecamakelaar Hans Berg
Regio Amsterdam & Noord Holland
06 - 51354528
h.berg@klaassenbv.nl

VERKOCHT
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?