Watergraafsmeer  11ong
Terug naar overzicht

Watergraafsmeer 11ong, Amsterdam

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Verkocht

Omschrijving

Deel deze pagina
BIOLOGISCHE SNACKBAR TE WATERGRAAFSMEER

Watergraafsmeer, het blijft zo´n beetje mijn favoriete wijk in Amsterdam. De gezellige kleinschaligheid, veelal jonge gezinnetjes, met tweeverdieners, die er een leuk huisje hebben gekocht en natuurlijk een hoog percentage bakfietsen in een wijk waar een verantwoorde en duurzame levensstijl groot goed is . Zo is er ook al sinds vele jaren een Biologische Snacksalon. Zoveel mogelijke producten zijn biologisch en voornamelijk huisgemaakt! De zaak heeft een behoorlijke oppervlakte. De begane grond bedraagt c.a. 66 m2. Vanuit de voorbereidingskeuken 10m2 komt men op een binnenplaatsje van c.a. 23 m2 waarop nog een opslagruimte staat van c.a. 6,5 m2 alsmede een tuinhuis van 21 m2. Onder het bedrijf bevindt zich ook nog een kelder van c.a. 30 m2!

De zaak heeft een Horeca 1 vergunning ( Fastfood) maar zou eventueel ook als klein restaurant geëxploiteerd kunnen worden. Voor de zaak staat een bankje en een tafelsetje voor de gezellige uitstraling, maar het is helaas niet mogelijk een terras voor de zaak te plaatsen.

Het bedrijf kan zonder verplichtingen worden overgenomen. Voor meer informatie en/of een bezichtiging kunt u contact opnemen met Hans Berg, direct bereikbaar op 06 – 51354528 of per mail naar h.berg@klaassenbv.nl

VRAAGPRIJS € 99.000,-
HUURPRIJS € 1.800,-
OMZETINDICATIE op aanvraag
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?