Rozengracht 214a
Terug naar overzicht

Rozengracht 214a, Amsterdam

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Verkocht

Omschrijving

Deel deze pagina
RESTAURANT/EETCAFE ROSIE’S ROZENGRACHT CENTRUM AMSTERDAM

De romantische naam “Rosie’s” doet je ook meteen vermoeden waar dit superleuke kleine restaurantje gevestigd is, namelijk aan de Rozengracht 214-A in Amsterdam Centrum. Nog geen 2 jaar geleden is de zaak door het ondernemersechtpaar helemaal verbouwd en opnieuw ingericht, waardoor het nu een prima keuken heeft en zelfs over 35 zitplaatsen beschikt.

Er werd hier op niveau en zeer smaakvol gekookt, vol liefde en passie, waardoor het snel een publiekslieveling werd. De oppervlakte bedraagt ongeveer 60 m2 en is verdeeld over een bel-etage bij binnenkomst, een trap naar boven naar de vide, waar zich zitplaatsen, opslag en toiletruimte bevinden en een trapje naar beneden naar de mooie open keuken en een strakke bar/uitgifte counter.

Helaas zorgt een gezondheidsprobleem van 1 van de partners voor problemen, waardoor zij verplicht zijn even de zaak on hold te zetten. Verkoop is helaas nu de beste optie. De zaak is instap klaar en een creatief ondernemend paar kan hier zo aan de slag zonder personeel. Dus direct geld verdienen!!

Voor meer informatie en/of een bezichtiging kunt u contact opnemen met Hans Berg, direct bereikbaar op 06-51354528 of per mail naar h.berg@klaassenbv.nl

VRAAGPRIJS € 99.000,-
HUURPRIJS € 2.200,- P.M.
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?