Overtoom 515
Terug naar overzicht

Overtoom 515, Amsterdam

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
RESTAURANT “ADAM”

Hoe een klein restaurant groot kan zijn!

Dat bewijst restaurant “Adam”, aan de Overtoom 515 te Amsterdam.

Door het vakmanschap van chef Arne Russchen en zijn team, krijgen de gasten al snel het gevoel dat ze in een Michelinzaak zitten te eten. Het eten is voortreffelijk en de gastvrijheid ligt erg hoog. Je bent echt een avondje uit kun je wel zeggen. Logistiek zit de zaak goed in elkaar. De ruimte is langwerpig en diep, waarbij het volume wordt versterkt door de grote glazen koepel achter in de zaak. Bij binnenkomst komt u links langs de tafels en rechts langs de bar en de half open keuken.

De toilet groepen zien er keurig uit en achter in de zaak bevindt zich ook nog een opslagruimte. Je zal het niet zo verwachten, maar dit bijzonder sfeervolle restaurant heeft een oppervlakte van ruim 100m2 met in het totaal 36 zitplaatsen binnen en 6 op het terras.

De eigenaar is zeer recent vader geworden en wil graag even pas op de plaats maken om bij zijn gezin en familie te zijn. De zaak kan dan ook zonder enige verplichting worden overgenomen.

De vraagprijs voor de exploitatie bedraagt € 149.000,-
De huurprijs bedraagt € 2.832,50 per maand vrij van BTW
Omzet indicatie 2019 € 350.000,-

Heeft u interesse neemt u dan contact op met Horecamakelaar Hans Berg direct bereikbaar op 06 - 51354528 of per mail naar h.berg@klaassenbv.nl
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?