Lindengracht 158
Terug naar overzicht

Lindengracht 158, Amsterdam

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Eigentijdse VISWINKEL/LUNCHROOM/TRAITEUR in de Jordaan van Amsterdam!

Dit kon nog wel eens de mooiste en meest eigentijdse viswinkel/traiteur van Amsterdam zijn.
Hier zo midden in de Jordaan, aan de Lindengracht ligt “Tijger & de Vis!! Het concept komt voort uit de geest van chef -horecakenner en conceptenmaker Erik Huibers.

Hij wilde de mensen meer laten proeven dan vis van de supermarkt alleen. Nee alles moet goed en vers zijn, alles huisgemaakt, volgens authentieke recepten, zoals het hoort. De entourage is zeer sfeervol, bij binnenkomst kijkt u meteen in een grote vitrine waarin alle huisgemaakte visproducten zijn uitgestald.
Met een klein trappetje kunt u 1 verdieping naar boven om te zitten en een blik in de keuken te werpen waar alles ter plaatse vers wordt gemaakt. Naast Vis worden er ook andere culinaire lekkernijen verkocht.
U kunt kiezen of u het meeneemt of ter plaatse wil opeten en genieten. U kunt dan door de grote ramen van het hoekpand alle bedrijvigheid zien in de oh zo typische Jordaanse buurt, waar bij u voor de deur ook elke zaterdag een grote markt gehouden wordt.

Toch roept het priveleven van Huibers om terecht meer aandacht, zeker nadat zijn zakenpartner waarmee de opzet gerealiseerd is, aankondigde iets heel anders te gaan doen. De keus is nu om of met een nieuwe partner door te gaan of de prachtige winkel te verkopen.

Huurprijs: € 2.803,- p.m. excl. BTW
Vr. pr. exploitatie: € 79.500,-

Bent u op zoek naar een zeer goed lopende zaak, waar u alleen of met een partner verder kan gaan met de ontwikkeling en uitbreiding van het concept?

Neemt u dan contact op met Hans Berg van Klaassen Horecamakelaardij voor meer informatie en/of een bezichtiging. Direct bereikbaar op 06 – 51354528 of mail naar h.berg@klaassenbv.nl
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?