Laurierstraat 76
Terug naar overzicht

Laurierstraat 76, Amsterdam

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Verkocht

Omschrijving

Deel deze pagina
Zijn ze er nog, die echte bruine buurtcafés?
Ja zeker, in de Amsterdamse Jordaan vindt je er nog 1 en dat is de Laurierboom! De Laurierboom is zo’n café dat niet afhankelijk is van het rookbeleid omdat het vooral veel gasten heeft die zelf niet roken, maar er graag komen voor een politiek getint praatje over Amsterdam en zo, die daar de Volkskrant, Parool of NRC lezen. De Telegraaf zie je daar dan ook niet.

Daarnaast is er in het op de hoek gelegen café altijd wat te doen, of het nu een schaak of poker toernooi is, of gewoon lekker borrelen met de buurman of jouw beste vriend(in). Het draagt dan ook niet voor niets de omschrijving “spel en ontmoetingscafé”!

De zaak wordt al vele jaren geëxploiteerd door Jeroen Verstegen, maar ook voor hem tikt de tijd door en wordt hij een dagje ouder. Vroeger was hij eigenaar en bewoner van het hele pand. Een aantal jaren geleden heeft hij dat verkocht en besloot het nog door te huren tot het moment van afscheid. Nu is het zo ver, met moeite heeft hij besloten het over te dragen en zijn wij nu op zoek naar nieuw en vooral jong bloed, want het is zeker geen oude lullen café!

De zaak leent zich goed voor een jong en vooral slim stel, of het nu een setje is of een stel goede vrienden. De zaak kan vrij van personele verplichtingen worden overgenomen, maar men dient de jarenlange relatie met de Grolsche bierbrouwerijen wel te respecteren! Er zit een mooie gezonde omzet in de zaak, waarmee je prima een goede boterham kan verdienen. Langs de gevel een klein terrasje afgeschermd met mooie markiezen. Wij denken dat er weinig vergelijkbare zaken in onze hoofdstad te vinden zijn.

Voor meer informatie of een afspraak tot bezichtiging, kunt u contact opnemen:
Horecamakelaar Hans Berg
Kantoor Amsterdam - Noord-Holland
Mobiel : 06-51354528
h.berg@klaassenbv.nl
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?