Jodenbreestraat  15
Terug naar overzicht

Jodenbreestraat 15, Amsterdam

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Verkocht

Omschrijving

Deel deze pagina
TONY'S NEW YORK CITY BAGELS CENTRUM VAN AMSTERDAM

Het bedrijf serveert super lekkere koffie en heerlijke broodjes. Het zit er daarom ook bijna altijd vol. Het heeft 40 zitplaatsen binnen, van waaruit u heerlijk kunt kijken vanachter de grote ramen naar de vele Amsterdammers en toeristen die voorbij trekken van het Waterlooplein naar de Nieuwmarkt.

De zaak beschikt over 2 terrassen met totaal 38 zitplaatsen. Met een totale oppervlakte van circa 65 m2 waarvan er 8 m2 de keuken / uitgifte counter beslaat, moet het ook altijd wel druk zijn als je zo´n prima en stabiele omzet en dito bedrijfsresultaat wil genereren. Het is hard werken daar en dan heb je ook goed personeel nodig. Dit is dan ook de enige verplichting die op de zaak rust. De zaak beschikt niet over dubbele toiletgroepen, waardoor er geen Drank en Horecawet vergunning op rust en u dus geen alcohol mag serveren. Maar dat is ook helemaal niet nodig bij een dag zaak als deze.

Onze opdrachtgever heeft de wens uitgesproken om het verkoopproces in alle discretie te laten verlopen. Daarom vragen wij uw begrip voor het feit dat wij u niet zomaar van alle informatie kunnen voorzien, maar ook willen weten wie u bent.

Het betreft een vrijblijvende aanbieding in de hogere prijsklasse en wij verzoeken u alleen te reageren als u over voldoende financiële beschikt.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Hans Berg op 06-51354528 of mail naar h.berg@klaassenbv.nl

VERKOCHT!
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?