Javastraat 54
Terug naar overzicht

Javastraat 54, Amsterdam

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Nieuw!

Omschrijving

Deel deze pagina
Lunchroom/restaurant met terras Javastraat Amsterdam Oost

Amsterdam Oost geldt al een tijdje als de nieuwe hotspot voor nieuwe spraakmakende horecaconcepten binnen de ring van Amsterdam. Met name de Javastraat heeft grotendeels al een positieve verandering ondergaan en kent leuke sfeervolle zaken. Men ziet dat horecaondernemers die vaak al een paar zaken hebben, hier een nieuwe dependance beginnen, zo ook onze opdrachtgever.
Zij willen graag dat wij met de nodige discretie, de naam van het restaurant nog even niet bekent maken.

Bijna 3 jaar geleden is het pand volledig verbouwd en voldoet het aan de voorwaarden van de exploitatie vergunning en milieuvergunning. Er is gekozen voor het niet verkopen van alcoholische dranken, vandaar dat er nog geen Drank & Horeca vergunning op rust. Echter de inrichting is klaar voor het aanvragen van zo een vergunning en voldoet daarmee aan de eisen.

De zaak heeft innen een oppervlakte van ongeveer 110 m2 en telt c.a.45 zitplaatsen, buiten heeft men een klein terras van 9 m2 waarop 16 zitplaatsen aanwezig zijn. Het horecabedrijf heeft zonder enig beroep te doen op de verschillende in 2020 door de overheid verstrekte tegemoetkomingen en vergoedingen, toch een prima jaar gedraaid en laat nog steeds een stijgende lijn zien.

Zo zie je maar dat je met goede kwaliteitsproducten een gezond bedrijf kan neerzetten dat zich specialiseert in hamburgers en ijs en milkshakes.
Het horecabedrijf kan vrij van verplichtingen worden overgenomen.

Omzet indicatie 2020: €350.000,-


Heeft u interesse neemt u dan contact op met Hans Berg direct bereikbaar op 06 - 51354528 of per mail naar h.berg@klaassenbv.nl


Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?