Houthavenweg 237
Terug naar overzicht

Houthavenweg 237, Amsterdam

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Verhuurd

Omschrijving

Deel deze pagina
CASCO HORECA UNIT HOUTHAVENS

Uitbreiding en ontwikkeling van het Westelijk gelegen Houthavengebied biedt naast een steeds groter wordende woonfunctie ook veel nieuwe kansen voor ondernemers! Klaassen Horecamakelaardij heeft in de verhuur gekregen een fantastisch gelegen casco horecaruimte met een volume van c.a. 250 meter en een groot terras voor de deur van waarschijnlijk tegen de 100m2. Het betreft een hoekpand met rondom grote ramen, welke nog grotendeels geheel naar eigen inzien in te richten is.

De Houthavenweg verbind haar eilandengroep met de Spaarndammerbuurt. De Houthavens zijn een gebied met een rijke historie, niet alleen vanwege de ooit zeer intensieve havenfunctie welke voornamelijk gericht was op de binnenvaart, maar vooral nu naar een nieuw hip gebied waar vooral duurzaam wordt gedacht en ontwikkelt tot een levendige groene – eilanden wijk. Met de snelle groei van het aantal inwoners, waarbij men voor 1/3 koopwoningen bezit en voor c.a. 2/3 sociale huurwoningen heeft gerealiseerd, vraagt dit ook om passende bedrijven die zich in deze “groene” wijk. Verhuurder is bereidt mee te helpen en te denken bij de afbouw van de ruimte. Zoals gezegd is het gebied “gasvrij” en zo is ook in dit pand alleen elektra aanwezig. Verhuur geschied uitdrukkelijk op basis van gunning door de verhuurder. Wij zijn op zoek naar nieuwe spraakmakende concepten, bij voorkeur sociaal en duurzaam!

Ook kandidaten die met een plan lopen om een shop in shop concept neer te zetten, waarbij men moet denken aan een bakker, kaasboer, ijsbereider, traiteur-daghoreca of daarin deel te nemen wordt verzocht te reageren.

Kengetallen over het Houthaven gebied: https://allecijfers.nl/wijk/wijk-houthavens-amsterdam/

Voor meer informatie kunt contact opnemen met Hans Berg direct bereikbaar op 06- 51354528 of per mail naar h.berg@klaassenbv.nl

GOODWILL/INVENTARIS n.v.t.
HUURPRIJS € 4.390,- per maand
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?