Eerste Sweelinckstraat 12
Terug naar overzicht

Eerste Sweelinckstraat 12, Amsterdam

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Verkocht

Omschrijving

Deel deze pagina
De Schaapskooi "Het koffiehuis op de Albert Cuyp"!

Misschien wel een van de oudste, maar zeker wel het bekendste horecabedrijf van de Albert Cuyp, “De Schaapskooi”.

Dit van oorsprong zijnde oud Hollands “café – koffiehuis” is vooral bekend wegens zijn overheerlijke broodje half/om en natuurlijk zijn Amsterdamse gezelligheid. Er zijn maar weinig horecabedrijven die zo’n mooie ligging hebben als “de Schaapskooi”, op de hoek van de Albert Cuypstraat en de Eerste Sweelinckstraat met een groot terras van ruim 66 m2 met 75 stoelen direct op en aan de markt.

U heeft dus geen kraam voor de deur welke uw zichtbaarheid belemmerd. Hier bevindt zich ook het standbeeld van Andre Hazes, dat jaarlijks veel fans naar de Cuyp laat trekken en zo is er ook ieder jaar een herdenkingsmoment. Een stukje echt Amsterdam!

De zaak heeft een oppervlakte van in totaal c.a. 85 m2 verdeeld over c.a. 39 m2 op de begane grond (25 zitplaatsen) en een daarboven gelegen opslagruimte van eveneens c.a. 39 m2. Onder het bedrijf vindt men een kelder voor de opslag van het fustbier van c.a. 6 m2.
De reden van verkoop ligt hem in het feit dat de uitbater komend jaar met pensioen gaat en helaas al geteisterd wordt door enkele lichamelijke gebreken.

Bezichtigingen en/of meer informatie alleen via Hans Berg van Klaassen Horecamakelaardij, direct bereikbaar op 06-51354528 of mail naar h.berg@klaassenbv.nl
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?