Discreet HABE centrum 1
Terug naar overzicht

Discreet HABE centrum 1, Amsterdam

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Verkocht

Omschrijving

Deel deze pagina
In de discrete verkoop hebben wij een restaurant gekregen, welke tevens prima als eetcafé geëxploiteerd kan worden. De eigenaren hebben het bedrijf ruim 20 jaar in hun bezit en zijn tevreden met de behaalde resultaten.

Echter hebben zij de mogelijkheden om de omzet verder uit te bouwen nooit benut. In de loop der jaren is het terras verder uitgebreid ( c.a. 60m2) en zou het gezien de strategische ligging, ook heel goed overdag open kunnen gaan. Het restaurant telt ca. 50 zitplaatsen.

Midden in het centrum, op slechts 50 meter van het Rembrandtplein, dichtbij de diverse theaters en bioscopen is dit met recht een superlocatie! Het monumentale pand dat bestaat uit 3 kleine verdiepingen is zeer opvallend en gezichtsbepalend. Onze opdrachtgevers zijn vanwege hun leeftijd op zoek naar waardige opvolgers, die het stokje willen overnemen.

Vanwege het discrete karakter van onze verkoopopdracht, zal verdere informatie alleen worden verstrekt na een kennismakingsgesprek. Wij verzoeken geïnteresseerden alleen te reageren indien zij beschikken over een aantoonbaar concept en voldoende eigen vermogen. Verkoop geschiedt onder voorbehoud goedkeuring eigenaar.

VERKOCHT!


Voor meer informatie of een afspraak tot bezichtiging, kunt u contact opnemen:
Horecamakelaar Hans Berg
Kantoor Amsterdam - Noord-Holland
Mobiel : 06-51354528
h.berg@klaassenbv.nl
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?