De Clercqstraat  105
Terug naar overzicht

De Clercqstraat 105, Amsterdam

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Verkocht

Omschrijving

Deel deze pagina
SUPERFIJN RESTAURANT IN A’DAM OUD WEST

Als je binnen komt ruik je het meteen! Hier wordt met passie gekookt! De zaak straalt een soort gezelligheid uit die je niet vaak tegen komt. De inrichting betreft art - Deco items, met industriële invloeden, maar ook een beetje het “Back To School” gevoel.
Ons is gevraagd de verkoop een beetje discreet te houden, dus dat doen we dan helaas ook. Wel kunnen wij u vertellen dat het restaurant gevestigd is in de Clerqstraat vlakbij de Hallen in het trendy stadsdeel Oud West.

De zaak telt c.a. 40 zitplaatsen, waarvan er 4 aan de bar zitten. Vanuit de zaak heb je zicht op een leuke open keuken waar je alle bedrijvigheid goed kunt volgen. Met een klein terrasje voor de deur heeft het net die uitstraling die je bij zo’n zaak kan verwachten. Er zit een mooie omzet in, die je eenvoudig kan uitbreiden door 1 dag per week meer open te zijn.

De huidige ondernemers hebben de afgelopen jaren gekozen voor een (luxe) 5 daagse werkweek en sinds kort een extra dagje open. U huurt van een woningbouwvereniging en de huurprijs is marktconform te noemen. De zaak is echt ideaal voor een echt horecakoppel, in welke variatie dat dan ook mag zijn. Met een beetje hulp van personeel kan je hier prima je geld verdienen.Heeft u interesse neemt u dan contact op met Horecamakelaar Hans Berg direct bereikbaar op 06 – 51354528 of per mail naar h.berg@klaassenbv.nl
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?