Buiten Brouwersstraat 19
Terug naar overzicht

Buiten Brouwersstraat 19, Amsterdam

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Verkocht

Omschrijving

Deel deze pagina
CODE: HABE 2188

( Haarlemmerbuurt - Centrum) AMSTERDAM

Soms vind je ze, van die kleine huiselijke thema restaurantjes, net om de hoek van de bekende top straten, waar je ook zo heerlijk kunt eten! Papatya is zo’n restaurant, net om de hoek van de Haarlemmerstraat! C.a. 30 jaar geleden begonnen zij als één van de eerste echt Turkse restaurants in onze hoofdstad. Een plek waar je zowel vis, vlees als vegetarisch op een eerlijke en authentiek bereide wijze kan eten. Daar waar Mahmut als chef in de keuken staat en Thea als volleerd gastvrouw de scepter zwaait!

Maar inmiddels is de pensioen gerechtigde leeftijd bereikt en het moment aangebroken om meer tijd met elkaar te gaan besteden. Het restaurant heeft een vloeroppervlakte van c.a. 70 m2 en is deels onder keldert. Aan de voorzijde bevinden zich openslaande deuren, die het gemis van een terrasje ruimschoots compenseren.

Er rusten geen verplichtingen op de zaak. Een heerlijke buurt om in te werken en uitermate geschikt voor een echt horecakoppel om hier een eigen stempel op te drukken. Bezichtigingen alleen op afspraak!

VERKOCHT

Voor meer informatie of een afspraak tot bezichtiging, kunt u contact opnemen:
Horecamakelaar Hans Berg
Kantoor Amsterdam - Noord-Holland
Mobiel : 06-51354528
h.berg@klaassenbv.nl
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?