Bickerswerf 2a
Terug naar overzicht

Bickerswerf 2a, Amsterdam

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?

Omschrijving

Deel deze pagina
Prachtig restaurant aan het water/ haven Westerdok eilanden Amsterdam

Om een parel te vinden, moet je eerst een oester open maken!
Soms moet je uit je comfort zone komen om andere dingen te ervaren. Dit betreft ook onze culinaire verlangens. In het centrum, op de Westelijke eilanden van Amsterdam, aan het Westerdok, ligt al 13,5 jaar het fantastische restaurant “Bickers aan de Werf” van Raymond en Danielle. Iets verscholen weliswaar, loop je via het trapje bij de jachthaven naar beneden waar je binnenkomt in een zeer sfeervol en verrassend restaurant.

Het bedrijf serveert lunch, diner, catering en al datgeen de gast aan hen vraagt. De in het bedrijf zeer volledig aanwezige inventaris is zeer goed onderhouden en verkeert in topconditie. De weergegeven omzetindicatie wordt gerealiseerd in slechts 5 dagen. Het is daarom goed mogelijk de omzet aanzienlijk te verhogen indien men er voor kiest 6 of 7 dagen open te gaan.

Het bedrijf is geheel vrij van verplichtingen over te nemen. Alles is eigendom en u hoeft geen personeel over te nemen. De totale oppervlakte van het bedrijf beslaat ongeveer 200 m2 inclusief de terrassen. Binnen heeft u c.a. 50 zitplaatsen en buiten 30 zitplaatsen op het terras en c.a. 15 op de patio. Men kan eventueel het terras verder uitbreiden.

Meer informatie over dit prachtige bedrijf kunt u ook vinden op www.bickersaandewerf.nl

Heeft u interesse in dit bedrijf en beschikt u over voldoende financiële middelen, neemt u dan contact op met Hans Berg, direct bereikbaar op 06 – 51354528 of h.berg@klaassenbv.nl


VRAAGPRIJS : € 239.000,-
HUURPIJS : € 3.830,- per maand
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?