Bickerswerf  2a
Terug naar overzicht

Bickerswerf 2a, Amsterdam

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
PRACHTIG RESTAURANT A/D HAVEN.

Na 15 jaar wordt het tijd om het stokje over te dragen!
Ik heb het over “Bickers aan de Werf” van Raymond en Danielle op de Westelijke eilanden van Amsterdam, aan het Westerdok. Deze sfeervolle buurt kenmerkt zich door de vele creatieven, schrijvers, kunstenaars, maar ook jonge gezinnen.
Een gebied met veel water, verbonden met prachtige oude houten bruggen op slechts een paar honderd meter van de Haarlemmerdijk en het absolute centrum van de stad. Ook vind men hier een hotel en vele B _ B´s. Bickerseiland is een van de meest gewilde buurten van Amsterdam geworden.

Het bedrijf serveert lunch, diner, catering en al datgeen de gast aan hen vraagt. De in het bedrijf zeer volledig aanwezige inventaris is zeer goed onderhouden en verkeert in topconditie. De weergegeven omzetindicatie wordt gerealiseerd in slechts 5 dagen. Het is daarom goed mogelijk de omzet aanzienlijk te verhogen indien men er voor kiest 6 of 7 dagen open te gaan. Het bedrijf is geheel vrij van verplichtingen over te nemen. Alles is eigendom en u hoeft geen personeel over te nemen. De totale oppervlakte van het bedrijf beslaat ongeveer 200 m2 inclusief de terrassen.

Binnen heeft u c.a. 50 zitplaatsen en buiten 30 zitplaatsen op het terras aan het water, c.a. 15 op de patio en nog eens 20 op het tweede terras op het dak van het restaurant. Meer informatie over dit prachtige bedrijf kunt u ook vinden op www.bickersaandewerf.nl

Heeft u interesse in dit bedrijf neemt u dan contact op met Hans Berg, direct bereikbaar op 06 – 51354528 of h.berg@klaassenbv.nl Bezichtiging en/of het verstrekken van meer informatie zal alleen plaatsvinden in overleg met de makelaar.

VRAAGPRIJS: € T.E.A.B!
OMZETINDCATIE : € 425.000,-
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?