Zuidsingel 66
Terug naar overzicht

Zuidsingel 66, Amersfoort

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
The Factory Kitchen

In het mooie middeleeuwse stadshart van Amersfoort mogen wij u, aan een prachtige gracht deze compleet hoogwaardig ingerichte horecaruimte aanbieden.

Gelegen op een hoeklocatie is dit restaurant een mooie terraslocatie. Zon en uitzicht op één van de mooiste grachten van Amersfoort. Naastgelegen buren zijn o.a. "Downey's Coffe and tea", Italiaans specialiteiten restaurant "O Sole Mio" en Koffie & Theebar "Boeken, Bonen en blaadjes".

Locatie:
Het betreft een prima horeca locatie in hartje Amersfoort. Per openbaar vervoer uitstekend bereikbaar en met voldoende (betaalde) en optimale parkeergelegenheid direct om de hoek (Parkeergarage Beestenmarkt). In de omgeving zijn naast lokale ondernemingen ook bezienswaardigheden als de Kamperbinnenpoort.

Vloeroppervlak:
Totaal circa 128 m² verhuurbaar vloeroppervlak winkelruimte. Niet ingemeten volgend NEN 2580.
Frontbreedte Zuidsingel: circa 7 meter.
Frontbreedte Kleine Sint Jansstraat: circa 17 meter.
Zowel een entree aan de Zuidsingel (hoofdingang) als aan de Kleine Sint Jansstraat (bevoorrading en terras).

Bestemmingsplan:
Detailhandel / dienstverlening / Horeca van categorie 1.Onder Horeca categorie 1 valt: Restaurant, bistro, crêperie, tapasbar, pizzeria, kookstudio lunchroom, cafetaria, snackbar, grill-room, fastfoodrestaurant, automatiek, snelbuffet, konditorei koffiehuis, theehuis en ijssalon.
Controleer altijd vooraf of uw plannen mogelijk zijn zowel bij de gemeente als op ruimtelijkeplannen.nl

Parkeren:
Er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid direct om de hoek. Het object is gelegen nabij de “Q-Park - Beestenmarkt” parkeergarage.

Overnamesom:
De huidige huurder vraagt een overnamesom voor de inventaris, technische installaties en door haar aan het gehuurde aangebrachte zaken van € 65.000,-- (bij voortzetting als restaurant is deze som vrijgesteld van BTW)

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt ca. € 1.800,-- per maand. Geen BTW van toepassing.

Servicekosten:
Huurder is direct contractant van de openbare Nutsbedrijven, derhalve dient huurder zelf contracten af te sluiten voor o.a. gas, water en elektra. Bij gebruik als horeca wordt de meerpremie opstalverzekering (ca. €100,-- per maand) doorberekend aan huurder.

Oplevering:
De ruimte zal worden opgeleverd as-is, volledig ingericht en direct te gebruiken als restaurant.

Verhuur:
Verhuurd wordt uitsluitend het casco pand voorzien van toiletgroepen, cv installatie en toegangsspui/entreedeur. Alle overige zaken behoren tot de overname van de huidige huurder/verkoper.

BTW:
Zowel de huur als de overname zijn niet belast met BTW

Indexering:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Betalingen:
Huurbetalingen dienen maandelijks vooruit voldaan te worden.

Huurtermijn:
Verhuurder geeft de voorkeur aan een huurovereenkomst van 5+5 jaar.

Zekerheidstelling:
Een bankgarantie of waarborgsom van tenminste drie maanden huur.

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2012, met de bijbehorende algemene bepalingen.

Aanvaarding:
De onderneemster heeft de zaak thans gesloten vanwege een kans welke ze niet voorbij kon laten gaan. Hierdoor per direct te betrekken.
Unieke kans om voor een lage overnamesom een compleet restaurant te betrekken.

Info: bedrijfsadviseur Alex Willemse via 033-2581330

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?