Stationsplein 23
Terug naar overzicht

Stationsplein 23, Amersfoort

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
AMERSFOORT CENTRAAL

Te huur op het Centraal Station Amersfoort, 385m² BVO

Gelegen aan het Stationsplein in Amersfoort ligt een prachtige horecaruimte van maar liefst 385m² met goede terrasmogelijkheden.

Vanaf 1 november 2022 wordt deze ruimte volledig casco te huur aangeboden en voor die tijd bestaan er mogelijkheden om met de huidige huurder, Wok Restaurant het Oosten, afspraken te maken voor de overname van inventaris, technische installaties, bouwkundige aanpassingen etc..

Namens verhuurder zoeken wij een ondernemer welke hoogwaardige horeca kan realiseren, welke past op een unieke locatie als het Centraal Station gebied van Amersfoort. Zoekt u een locatie voor een sterk concept welke past in het rijtje van Starbucks, Burger King, Délifrance etc, dan komen wij graag met u in gesprek.

Het Centraal Station Amersfoort geldt als één van de belangrijkste knooppunten van Nederland in het spoorvervoer tussen de Randstad en Noord- en Oost-Nederland. Amersfoort staat met ruim 155.000 inwoners in de top 15 grote gemeenten van Nederland. Het omliggende gebied kenmerkt zich door de grote kantoorkolossen. Hier zijn onder anderen gelegen Nederlands grootste merken als Akzo-Nobel, Campina, KPN, etc.. Daarnaast zijn er in de directe omgeving ook grote hotels gevestigd.

Eventueel is deelverhuur mogelijk. Er rust op het gehuurde een leveranciersverplichting van Drankengroothandel Scheerder uit Amersfoort. Er zijn geen verplichtingen tot specifieke drank-merken.

Het gebouw is circa 20 jaar oud en is voorzien van het energie A-label. Er zijn (zware) aansluitingen voor zowel Gas als Elektra aanwezig. Tevens zijn er goede voorzieningen voor een eventuele de luchtafzuiginstallatie en rioolafvoer.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Alex Willemse via 06-50445472 of a.willemse@klaassenbv.nl

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?