Stadsring 146
Terug naar overzicht

Stadsring 146, Amersfoort

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Verkocht

Omschrijving

Deel deze pagina
Ter overname aangeboden: MANNEKE BUNT

Manneke Bunt, gelegen op een zeer prominente locatie in de binnenstad van Amersfoort is de specialist in goed belegde broodjes, ijs en lekkere snacks. Gevestigd in een bijzonder pand valt deze horecazaak gelijk in de picture. Vanwege de locatie en het bijzondere pand is dit object uitstekend geschikt voor andere formules zoals pizzapunten, Nutella Crepes, of shoarma. Ondernemingen welke een high traffic locatie zoeken.

Manneke Bunt heeft naast de verkoop ter plekke ook een mooie bedrijfscatering afdeling. Elke dag worden diverse bedrijven in het Amersfoortse met veel enthousiasme voorzien van luxe belegde broodjes.

Toplocatie:
Manneke Bunt is gelegen op misschien we beste locatie van de stad Amersfoort. Tussen de McDonald’s en de KFC. Het meest bijzondere van deze locatie is dat op steenworpafstand de hoofdingang van de Hudson’s Bay. Daarnaast is de openbare fietsenstalling en het busstation vrijwel direct aangrenzend.

Amersfoort:
Amersfoort telt circa 155.000 inwoners (bron: CBS 30 april 2017) en is daarmee de 15e stad van Nederland. Amersfoort heeft een bruisend stadshart en het studentenleven neemt in snel tempo toe, door het groeiende aanbod van HBO opleidingen. De stadskern met haar winkelstraten kent een bijzonder laag leegstandpercentage ten opzichte van de rest van Nederland. Het aanbod van horeca is groot en de middeleeuwse binnenstad trekt veel toerisme. Daarnaast zijn er vele grote festivals waardoor het stadshart druk bezocht wordt.

Indeling:
Bij binnenkomst komt u gelijk tegenover de afhaalcounter. Achter deze counter treft u in het zicht de bakwand koelingen en een softijsmachine. In de zaak is plek voor 18 gasten aan tafel om van hun snack of broodje te genieten, welke door de ruime raampartijen mooi uitzicht op het winkelend publiek hebben.
Achter in de zaak is een kleine pantry/opslag, goederenlift en een trap naar de 1e verdieping.
Op de eerste verdieping is een inloopkoelcel, toiletvoorziening, magazijn en een compleet kantoor. Op de zolder, die met een vlieringtrap begaanbaar is, is een ruime algemene opslag voor bijvoorbeeld de kersversiering etc..

Terras:
Voor de zaak is een prachtig zonnig terras met ca. 40 zitplaatsen.

Openingstijden:
Elke dag van de week van 10.30 tot 18.30 uur (in de wintermaanden op zondag gesloten).

Verplichtingen:
Er zijn geen verplichtingen ten aanzien van leveranciers.

Bruikleen:
Geen. Alle inventaris is eigendom en zit bij de overname inbegrepen.

Technisch:
Het pand en inventaris zijn in goede staat. De zaak beschikt over een krachtstroomaansluiting, ondergronds aangesloten vetvangput en een professionele afzuiginstallatie.

Omzet:
Op aanvraag.

Jaarcijfers:
Jaarcijfers zijn beschikbaar en op aanvraag beschikbaar.

Huurprijs:
De huur bedraagt ca. € 1.800,-- per maand, excl BTW.

Overnamesom:
Prijs verlaagd naar € 89.500,--


U kunt contact opnemen voor meer informatie met Bedrijfsadviseur Alex Willemse op 033-258 13 30

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?