Piet Mondriaanplein 3
Terug naar overzicht

Piet Mondriaanplein 3, Amersfoort

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Ter overname aangeboden: Indonesisch restaurant RUMAH MAKAN MELATI

Aan de Noord ingang van het Centraal Station van Amersfoort is dit populaire Indonesische restaurant sinds 2012 gevestigd. Met veel liefde en passie worden hier authentieke Indonesische gerechten bereid met de meest verfijnde ingrediënten. Op de menukaart vindt u zowel smakelijke rijsttafels alsmede à la carte en vegetarische gerechten. Vanwege de locatie ook een uitstekend restaurant om uw bestelling af te halen.
Vanuit het restaurant kijkt u zo op het perron van de spoorwegen en ervaren uw gasten toch alle rust door de goede isolatie. Dagelijks lopen er duizenden passanten in de buurt en is er veel te doen.
Rumah Makan Melati is een goedlopend restaurant. Vanwege de neutrale opzet van het restaurant zijn er ook goede mogelijkheden voor een ander concepten zoals een Italiaans specialiteiten restaurant

Amersfoort:
Amersfoort telt circa 155.000 inwoners (bron: CBS 30 april 2017) en is daarmee de 15e stad van Nederland. Amersfoort heeft een bruisend stadshart en het studentenleven neemt in snel tempo toe door het groeiende aanbod van HBO opleidingen. De stadskern met haar winkelstraten kent een bijzonder laag leegstandpercentage ten opzichte van de rest van Nederland. Het aanbod van Horeca is groot en trekt veel toerisme. Daarnaast zijn er vele grote festivals waardoor het stadshart druk bezocht wordt.
In de directe omgeving liggen grote multinationals als Arcadis Nederland, Friesland Campina, KPN, AkzoNobel, Twynstra Gudde etc. etc.. goed voor duizenden medewerkers.

Indeling:
Bij binnenkomst komt u via een bescheiden hal in het sfeervolle restaurant van circa 102m². Het betreft een ruim opgezet restaurant met een grote bar met daarachter een grote en complete keuken van circa 35m². De keuken is voorzien van een aparte spoelkeuken, twee Rational Combisteamers en een grote inloopkoelcel. Het geheel inclusief opslag en toiletten is circa 170m².

Terras:
De huidige ondernemer heeft niet gekozen voor een terras. Dit behoord wel tot de mogelijkheden maar dient wel aangevraagd te worden bij de gemeente.

Openingstijden:
Maandag: gesloten
Dinsdag: 17:00 tot 22.00
Woensdag: 17:00 tot 22:00
Donderdag: 17:00 tot 22:00
Vrijdag: 17:00 tot 22:00
Zaterdag: 17:00 tot 22:00
Zondag: 17:00 tot 22:00
De vergunningsmogelijkheden laten de hele week openingstijden toe van 07.00 tot 01.00 uur.

Bruikleen:
- Biertechnische installatie
-Espressomachine met koffiemolen(s)

Technisch:
Het pand is in uitstekende staat van onderhoud (bouwjaar ± 2004).

Omzet en jaarcijfers:
De omzet welke momenteel wordt behaald licht rond de € 260.000,-- excl. btw, per jaar. Jaarcijfers zijn na een persoonlijk onderhoud in te zien.
Het spreekt voor zich dat met verruiming van de openingstijden er nog veel potentie op deze locatie is

Huurprijs & overnamesom
Op aanvraag

Voor meer informatie:
Kijkt u ook eens op de website van het bedrijf: http://www.rumahmakanmelati.nl/
U kunt contact opnemen voor meer informatie met horecamakelaar Alex Willemse op 06-50445472
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?