Krommestraat 55BG
Terug naar overzicht

Krommestraat 55BG, Amersfoort

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Ter overname aangeboden: Restaurant in de populairste restaurantstraat van Amersfoort

Meet the Greek is één van de pareltjes van Amersfoort, gevestigd in het gezelligste straatje van de stad. De Krommestraat geldt als “het restaurantstraatje” van Amersfoort. Een avond uit, begint hier! Het restaurant is geboren uit een passie voor herkenbaar eten, beleving en goede wijn. De huidige ondernemers achter deze fantastische zaak exploiteren hier vanaf 2018 en hebben de gehele zaak stevig onder handen genomen. feitelijk treft u hier een prachtige zaak aan welke sleutelklaar zo te betrekken is. Kenmerkend voor de uitstraling is de industrieel staal- met glazen entree waartoe u halverwege het restaurant binnen komt. De voorgevel bestaat uit een grote karakteristieke houten pui welke in zijn geheel opengeslagen kan worden.

Amersfoort:
Amersfoort telt circa 158.000 inwoners en is daarmee de 15e stad van Nederland. Amersfoort heeft een bruisend stadshart en het studentenleven neemt in snel tempo toe door het groeiende aanbod van HBO opleidingen. De stadskern met haar winkelstraten kent een bijzonder laag leegstandpercentage ten opzichte van de rest van Nederland. Het aanbod van Horeca is groot en trekt veel toerisme. Daarnaast zijn er vele grote festivals waardoor het stadshart druk bezocht wordt.
In de Krommestraat vindt u een gezellige diversiteit aan authentieke detailhandel en een enorm aanbod aan gezellige horecazaken. The place to be

Indeling:
U komt via een lange glazen entree binnen, midden in het restaurant van ca. 90 m² met ca. 60 zitplaatsen. Achter in de zaak bevinden zich de toiletten en de ruim geroutineerde keuken van ca. 40 m². Het gehele oppervlak inclusief opslag en toiletten etc. is ca. 162 m² (ca 19.90m x ca. 8.13m).

Terras:
De voorgevel bestaat uit een grote karakteristieke houten pui welke in zijn geheel opengeslagen kan worden. In de zomer wanen de gasten zich hierdoor heerlijk op het terras / in de buitenlucht. Momenteel zijn er vanwege de onlangs gerealiseerde autoluwe binnenstad, gesprekken gaande om nog meer terras buiten mogelijk te maken.

Verplichtingen:
Vanuit de verhuurder, een lokale drankengroothandel, is er een afnameverplichting. Uiteraard bent u vrij om uw assortiment zelf vast te stellen en mocht u echt eens iets bijzonders willen schenken, is daar altijd een mogelijkheid voor.

Bruikleen / huur:
Biertechnische installatie en buffetkoeling
Vaatwasser, op huur/lease basis

Inventaris:
Alle aanwezige inventaris behoort tot de over te dragen inventaris. Van de inventaris zal bij verkoop een uitgebreide staat worden opgemaakt.

Huurprijs:
De huur bedraagt circa € 2.900,-- per maand, excl BTW.

Woning:
n.v.t.

Overnamesom:
De vraagprijs voor het complete bedrijf (inventaris en door huurder aangebrachte technische installaties) is nader overeen te komen. De prijs is mede gebaseerd op onlangs gedane investeringen.

Voor meer informatie:
U kunt contact opnemen voor meer informatie met horecamakelaar Alex Willemse op 06-50445472
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?