Hof 6  bg
Terug naar overzicht

Hof 6 bg, Amersfoort

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?

Omschrijving

Deel deze pagina
Ter huur Hof 6 Amersfoort.

Gelegen op één van de mooiste en zonnigste plekjes van de Hof, het horecaplein van Amersfoort, is deze volledig akoestisch geïsoleerde horecaruimte beschikbaar gekomen. Voor de zaak is een zeer ruim zongelegen terras aanwezig. De zaak was verpacht maar momenteel is de zaak gesloten. Locatie uitermate geschikt als café, eetcafé of restaurant.

Amersfoort:
Amersfoort telt circa 155.000 inwoners (bron: CBS 30 april 2017) en is daarmee de 15e stad van Nederland. Amersfoort heeft een bruisend stadshart en het studentenleven neemt in snel tempo toe door het groeiende aanbod van HBO opleidingen. De stadskern met haar winkelstraten kent een bijzonder laag leegstandpercentage ten opzichte van de rest van Nederland. Het aanbod van Horeca is groot en trekt veel toerisme. Daarnaast zijn er vele grote festivals waardoor het stadshart druk bezocht wordt.

Indeling:
Via de dubbele entree, welke voor goede akoestische isolatie is aangebracht, komt u in het café/eetcafé (ca. 63 m²). Over de lengte van de zaak is een grote bar aangebracht. Achter in de zaak is een praktische keuken (ca. 10 m²) welke is voorzien van een profesionele afzuiginstallatie. Tevens vindt u achter in de zaak de onlangs nieuw aangebrachte toiletgroepen (ca. 6 m²) en een opslagruimte (ca. 4 m²). Onder de zaak is een grote kelder (ca. 35 m²). De bovengelegen woning hoort er niet bij.

Terras:
Gevelbreed staat er een prachtig zongelegen terras tussen de andere horecaterrassen. Op het terras kunnen ca. 80 zitplaatsen gerealiseerd worden in de zomer. In de winter heeft er altijd een winterterras gestaan met ca. 35 zitplaatsen.

Vergunning:
De vergunningsmogelijkheden laten harde horeca en openingstijden toe tot door de weeks tot 02.00 uur en in het weekend tot 05.00.

Bruikleen/verplichtingen:
Vanuit de verhuurder, Drankengroothandel Scheerder, is er een leverantieverplichting. Bavaria heeft de biertechnische installatie op bruikleen staan en heeft nog een kleine lening in het bedrijf zitten, welke mogelijk overgenomen kan worden.

Technisch:
Het gehuurde is akoestisch geïsoleerd en er is een afzuiginstallatie aanwezig.

Omzet:
De zaak is laatstelijk verpacht geweest. Er zijn geen recente omzetcijfers bekend.

Huurprijs:
De huur bedraagt ca. € 3.250,-- per maand, excl BTW.

Overnamesom:
De overnamesom voor het complete bedrijf (goodwill, inventaris en door huurder aan het gehuurde aangebrachte aard en nagelvaste zaken) is nader overeen te komen. Met ca. € 60.000,-- eigen middelen is deze zaak over te nemen.

Voorbehoud:
Onder voorbehoud gunning huidige eigenaar.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met horecamakelaar Alex Willemse op 06-50445472
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?