Hof 39
Terug naar overzicht

Hof 39, Amersfoort

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Deel deze pagina
Te Koop: de bedrijfsexploitatie Logement De Gaaper te Amersfoort!

Logement de Gaaper is gelegen in het hart van Amersfoort, op een prominente locatie op de bekende Hof. De Hof is het grootste plein in de Amersfoortse binnenstad. Dit kleine stadshotel is sinds 2003 gevestigd in een prachtig gerestaureerd rijksmonument.Ook het plein (de Hof) maakt deel uit van het Rijksbeschermd gezicht Amersfoort. Op de Hof is elke vrijdag en zaterdag markt. Er bevinden zich vele restaurants, bistro's, bar's en winkels, op de Hof is altijd veel levendigheid. De achterkant van het hotel grenst direct aan de Langestraat, dé winkelstraat van Amersfoort.

Het Hotel heeft 18 kamers en 4 longstay studio’s, geschikt voor maximaal 36 gasten. Er zijn één-, twee- of driepersoonskamers. Logement de Gaaper is ideaal voor een weekendje weg of een zakelijk verblijf. Het hotel biedt verschillende arrangementen zoals Singles arrangementen, Wandel- en winkel arrangementen en fiets arrangementen. Momenteel is er ook een 1,5 meter arrangement. Check-in gaat contactloos via een check-inbox. De kamers zijn toegankelijk via een trapopgang en hebben een bureau, een tv, wifi (tegen betaling) en uitzicht op de stad. De meeste kamers zijn voorzien van airconditioning. De luxere kamers zijn ook uitgerust met een dvd-speler en een koffiezetapparaat.

Belendingen
Horecabedrijven, kantoren en woningen/appartementen, winkels en een kerk.

Staat van onderhoud
De staat van onderhoud is goed.

Oplevering
In overleg met opdrachtgever. Per direct mogelijk.

Vraagprijs
De vraagprijs voor de bedrijfsexploitatie bedraagt
€ 275.000.-

Huurprijs
De totale huurprijs van het object bedraagt tot 1 oktober 2021
€ 6.962 per maand, exclusief 21% BTW (20% coronakorting). Daarna bedraagt de huur € 8.702,-- per maand, exclusief BTW.

Alle verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en onder voorbehoud. Voor meer info: Joey Hehamahua op 0611744732 of joey@klaassenbv.nl of Alex Willemse op 06-50445472 of a.willemse@klaassenbv.nl

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?