Hof 29a
Terug naar overzicht

Hof 29a, Amersfoort

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Deel deze pagina
Ter overname: Barista Café Amersfoort

Barista Café Amersfoort is sinds de opening begin 2016 een waanzinnig goed concept gebleken. Vanuit een Casco aangehuurde locatie op het meest bekende horeca- en marktplein van Amersfoort wordt hier een bovengemiddelde omzet gerealiseerd.
Het concept van Barista Café Amersfoort sluit goed aan bij de wekelijkse markten, verschillende Hof evenementen en het immens populaire horeca- en uitgaansterras van Amersfoort. Barista café onderscheid zich verder met natuurlijk de beste en verse koffies, unieke theesoorten en het lekkerste gebak. Door de warme en trendy inrichting is het een fijne ontmoetingsplek om gezellig bij elkaar te komen voor een lunch of gewoon lekker bij te praten op bijvoorbeeld het ruime terras. Op het terras is het genieten van de prachtige authentieke, vaak monumentale panden, maar bovenal de gezelligheid die vaak op de Hof te vinden is.

Omzet en overnamesom:
In een persoonlijk onderhoud kan de omzet van de afgelopen jaren worden aangegeven. Vooraf is wel te zeggen dat deze erg goed is. De gevraagde overnamesom staat dan ook in verhouding met de omzet. Voor de juiste ondernemer zijn er goede financieringsmogelijkheden doordat er goede cijfers zijn te tonen van de afgelopen jaren.

Amersfoort:
Amersfoort telt bijna 160.000 inwoners en is daarmee de 15e stad van Nederland. Vanwege de prachtige middeleeuwse binnenstad en de goede ligging midden in Nederland, trekt de stad ook steeds meer toerisme. Toerisme wordt uitstekend gefaciliteerd door de gezellige horecazaken en warme binnenstad- hotels. Ook vanuit het bedrijfsleven is vanwege de ligging Amersfoort een populaire stad.

Activiteiten:
Vrijdagochtend en zaterdag de weekmarkt op de Hof. Met vele kramen en veel publiek.
Diverse lokale evenementen van zeer groot tot klein.

Parkeren:
Betaald parkeren en zoals in elke middelgrote stad zijn er veel openbare parkeergarages voor Fietsen en auto’s. Dit object bevindt zich in het drukke voetgangersgebied en is daardoor op beperkte tijden met de auto bereikbaar.

Winkelaanbod:
Zowel achter als naast de Hof zijn populaire winkelstraten gevestigd met zowel lokale ondernemers als landelijke ketens. Leegstand is in de directe omgeving minimaal. Het betreft duidelijk het drukke en populaire stuk van de binnenstad.

Barisa Café Amersfoort
Oppervlak:
Het oppervlak is circa 115m² inclusief toiletgroepen en opslag in de keuken. Zowel aan de voor als de zijkant zijn grote ramen/deuren gesitueerd waardoor er veel daglicht binnen komt.

Zitplaatsen:
Binnen circa 30 tot 40 zitplaatsen en op het terras tot circa 90 (135m²).

Leveranciersverplichtingen:
Op het gehuurde rust nog een derde beding voor afname van dranken etc. omdat dit in het verleden als een (eet)café was bestemd. Een harde horecavergunning (drank & nacht) behoort nog steeds tot de mogelijkheden. Dit heeft echter voor de formule van Barista café weinig invloed.
Voorts zijn er nog enkele kleine overeenkomsten welke bij een overdracht mee over gaan. Dit zijn de energieleveranties bij Main Energie, Afval bij Remondis, VCN Alarm- beveiliging, CCV voor de pinapparatuur en Eijsink voor de kassa licenties.

Personeel:
Momenteel zijn er vier jonge enthousiaste medewerkers voor 5- 7 uur per week in vaste dienst. Daarnaast nog verschillende oproepkrachten en medewerkers met een dienstverband voor bepaalde tijd.

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt € 2.217,99 excl. BTW per maand (a factuur september 2020)

Omzet:
Informeer bij Klaassen Horecamakelaardij BV voor de omzet.

Vraagprijs:
De vraagprijs is nader overeen te komen. (bedrijfsoverdracht is vrij van BTW).

Informatie:
Voor meer informatie of een bezichtiging kunt u contact opnemen met Alex Willemse via 06-50445472 of a.willemse@klaassenbv.nl

Energielabel:
D
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?