Emiclaerhof 4
Terug naar overzicht

Emiclaerhof 4, Amersfoort

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Nieuw!

Omschrijving

Deel deze pagina
Eetcafé Qwibus Amersfoort

Object:
Het voelt als thuiskomen in het gezellige lunch- eet- en borrelcafé Qwibus. In dit authentieke Grand Café kan zowel overdag als in de avond worden genoten van lekkere gerechten en drankjes. Qwibus staat in Amersfoort heel bekend om zijn superieure Saté’s. Midden in het winkelcentrum Emiclaer heeft Qwibus een zonnige terras waardoor er veel winkelend publiek van winkelcentrum Emiclaer naar binnen komt voor een kopje koffie of lunch. Qwibus staat ook bekend om zijn prettige publiek, waar de huidige ondernemer ook veel aandacht aan heeft besteed.

Indeling:
Voor de deur is een riant terras. Middels de grote openslaande puien wordt deze goed bij de zaak getrokken. Achter in de zaak staat een grote bar waarachter de opslag, keuken en toiletten zijn gesitueerd. De totale ruimte is circa 89 m² en door de praktische indeling is de verkoopruimte optimaal gehouden. Hierdoor lijkt de zaal veel groter.

Ligging:
Het betreft een eetcafé dat is gelegen aan het winkelcentrum Emiclaer in Amersfoort. De locatie heeft veel te maken met winkelend publiek maar heeft in de woonwijk ook een grote sociale bijeenkomst functie. Hierdoor zijn er veel vaste gasten voor het dagelijkse kopje koffie of avonds een biertje. Amersfoort telt circa 155.000 inwoners (bron: CBS 2019). en is daarmee de 15e stad van Nederland.

Oplevering:
Oplevering zal in overleg plaatsvinden. De verkoper wil de opvolger, wanneer die het concept niet direct veranderd, graag in de zaak op weg helpen en bij de gasten introduceren.

Omzet:
Het betreft een goedlopende zaak. Omzetcijfers worden op aanvraag verstrekt.

Vraagprijs bedrijfsexploitatie:
Nader overeen te komen. Vanuit de verkoper komt een stukje gunning om de hoek kijken.

Huurprijs:
€ 2.432,11 per maand excl. BTW

Huurtermijn:
In overleg vast te stellen.

Waarborgsom:
De waarborgsom of bankgarantie ter grootte van 3 maanden totale huurverplichting vermeerdert met BTW

Parkeergelegenheid:
Gratis parkeren kan in directe omgeving.

Openingstijden:
maandag: 11:00 – 00:00
dinsdag: 11:00 – 00:00
woensdag: 11:00 – 00:00
donderdag: 11:00 – 00:00
vrijdag: 11:00 – 02:00
zaterdag: 11:00 – 02:00
zondag: 10:00 – 12:00

Personeel:
Er zijn gemotiveerde personeelsleden aanwezig welke overgenomen zouden kunnen worden. Bij voortzetting onder het huidige concept ook zeer zeker aan te raden.

Speelautomaten:
Er is een speel automaatverplichting met ‘Grift Amusement’ tot 30 april 2022 op basis van 45/55. Ondanks dat de speelautomaten alleen maar “aangezet” worden op verzoek (en alleen bij wenselijke gasten) komt er toch een hele mooie opbrengst uit.

Verplichtingen:
Er zijn geen verplichtingen jegens brouwerij en groothandels. Wel kleine overeenkomsten zoals voor de muziek, afvalverwerking, telefoon etc..

Aanvaarding:
Per direct

U kunt contact opnemen voor meer informatie met horecamakelaar Alex Willemse via 033-258 13 30 of a.willemse@klaassenbv.nl.
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?