Eemplein 79
Terug naar overzicht

Eemplein 79, Amersfoort

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Te koop: Goedlopende en lokaal bekende ijssalon Tutti Gelati aan het Eemplein in Amersfoort.

Ze zijn al jaren dol op Italiaans ijs. Beetje verslaafd zeg maar. Niet zo gek dus dat ze proberen vaak in Italië te zijn, want daar smaakt het ijs als een zwoele zomerbries, of een engeltje dat..., nou ja. Je kent het wel. Bij Tutti Gelati proberen ze het typische Italiaanse gevoel op te roepen.

Stijlvolle design inrichting, hedendaagse easy going muziek en natuurlijk Italiaanse gelato. Het goede leven. Een klein geniet momentje. La Dolce Vita! Ambachtelijk bereid Italiaans schepijs in 36 smaken. Er zijn ook vestigingen Tutti Gelati in Leusden en Utrecht.

“Goed idee toch om dat Italiaanse ijsjes eten gevoel van het goede leven 'La dolce Vita' naar het Eemplein in Amersfoort mee te nemen” dacht de eigenaar. “En wat zou het fijn zijn om meer werk te doen waar zowel jijzelf als ook de klant een glimlach van krijg.” wat is er nu leuker dan andere mensen een klein genietmomentje geven?

Het betreft een klein pandje, maar zeer gunstig gelegen aan een heel groot, levendig en steeds populairder wordende ontmoetingsplein. Bij Tutti uiteraard gGeen gewoon ijs , maar ijs dat het 'Dolce Vita gevoel' overbrengt. Het ijs komt met trots van Monte Pelmo uit de Jordaan in Amsterdam, waar al meer dan 45 jaar dagelijks geschaafd en geproefd wordt om steeds weer écht lekker te maken en voortdurend nieuwe smaken uit te proberen en toe te voegen aan het assortiment. Heel Jordaan en ver daarbuiten kent en waardeert Monte Pelmo. Traditioneel en ambachtelijk bereid Italiaans schepijs. Met altijd 36 verschillende smaken in de vitrines valt er zat te kiezen. Fruit sorbets (lactose en glutenvrij), eigentijdse cookies en yoghurt smaken, en ook bijzondere wisselsmaken, bv. Limoen (Thaise) Basilicum, Limoncello of Ferrero Rocher.

Het Eemplein is gelegen achter het spoor en de welbekende Koppelpoort. Het plein is in 2012 geopend en is een bruisend gebied in het stadshart van Amersfoort. Veel grote bedrijven hebben zich er de afgelopen jaren gevestigd, waaronder de Albert Heijn, Media Markt, Etos, de Primera , de Blokker, Zeeman en Gall & Gall. Op het plein bevindt zich het 'Eemhuis', de huiskamer van de stad met daarin de Openbare Bibliotheek, Scholen in de Kunst en vele andere instellingen. Er komen ongeveer 1 miljoen bezoekers per jaar voor het Eemhuis en Kade Museum.

Ook zijn er verschillende (bekende) horecagelegenheden te vinden zoals La Cubanita, Sushi Today, Subway en de Beren Restaurants, Bregje, Merlot en Dara. Aan het begin van het plein is ook een Pathé bioscoop gevestigd. Kortom, er is veel te beleven op het Eemplein. Daarnaast worden er op het plein doorlopend vele evenementen georganiseerd. Het Eemplein wordt steeds meer een plein waar men elkaar treft.

Bereikbaarheid
Het object is makkelijk te bereiken door afslagen langs de snelweg A1 en A28. Vanaf Centraal Station Amersfoort is het slechts 11 minuten lopen. Ook is er met de bus een directe lijn (7 minuten).

Parkeermogelijkheden
Er bevindt zich een grote parkeergarage onder het Eemplein met ruim 600 parkeerplekken. Hier kan van

07:00 – 01:00 worden uitgereden tegen een maximum tarief van 10 euro per dag.

Terrasvergunning
Ruime en gunstig gelegen terrasruimte beschikbaar. Vergunning is voor zomermaanden al verleend. Kan uitgebreid worden voor wintermaanden (voor eigen kosten)

Metrage
Begane grond 37 m2
Eerste verdieping (vide) 20 m2

Huurprijs
De huurprijs van het onroerend goed bedraagt € 1.062,-- per maand exclusief BTW en excl. elektra- en waterverbruik exclusief Eemplein promotiekosten (€ 47,-- per maand) en bijdrage servicekosten (€ 16,-- per maand).

Vraagprijs bedrijf
€ 149.500,--

Het betreft een goed lopende ijssalon die intussen naam heeft opgebouwd en een steeds grotere vaste klantenkring bedient. Turn key oplevering. De lopende gezonde exploitatie kan direct doorgezet worden inclusief personeel (oproepcontracten). Op het pand rust een horecabestemming. Eigenaar wil investering in de ijssalon vrijmaken voor andere doeleinden.

Meer info? Joey Hehamahua 06 11744732 of joey@klaassenbv.nl
Kijk ook eens op: http://www.tuttigelati.nl/Tutti-Gelati/
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?