Stationstraat 57
Terug naar overzicht

Stationstraat 57, Alphen

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Cafe Welkom is gelegen aan de rand van het mooie dorp Alphen tussen Tilburg en Breda Een sfeervolle accommodatie, in een pand, dat al meer dan een eeuw geleden werd gebouwd. Hier kunt u heerlijk vertoeven en echt genieten van Brabantse gastvrijheid in een prachtige omgeving.
In de omgeving kunt u uw hart ophalen in de gevarieerde en uitgestrekte natuur Een gebied dat veel bekendheid geniet vanwege de bosrijke omgeving, uitgestrekte heidevelden, akkers en landgoederen, vennetjes, wandelwegen en fietspaden. Bovendien zijn er culturele mogelijkheden te over in de regio. Breda, Tilburg en Turnhout (België) bieden diverse musea, schouwburgen, theaters en historische gebouwen.
Dit horecabedrijf dat al decennia bekend is in de wijde regio. Zijn bekendheid heeft het mede te danken aan de partijen die men al jaren draait. Men beschikt over een café-restaurantruimte, een mooie zaal, voldoende parkeerplaats en een achterterras met nieuwe speeltuin. Verder heeft het nog een leuke woning met drie slaapkamers. Deze locatie is instapklaar en de pandeigenaar is bereid om bij een juiste kandidaat een financiering te verstrekken.

Klaassen horecamakelaardij.
Berrie van Hoof
GSM 06-20004868

CODE: BEHO 1972
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?