Hooftstraat 157
Terug naar overzicht

Hooftstraat 157, Alphen aan den Rijn

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Café de Bierentuin in Alphen aan den Rijn is met recht een instap klaar bedrijf te noemen. De huidige eigenaar heeft zijn jarenlange horeca ervaring gebruikt om deze zaak zo optimaal mogelijk in te richten. Hierdoor is de eigenaar in staat om deze zaak zonder personeel te runnen. Op drukke momenten in het weekend geeft de ruim opgezette bar echter ook voldoende gelegenheid om met twee personen te werken.

Via de entree met dubbele deur wordt de beneden lokaliteit bereikt. De indeling en keuze van materialen is met veel aandacht gemaakt. Via de trapopgang wordt de eerste verdieping bereikt waar in de gang de dubbele toiletruimte te vinden is. Aan de voorkant van de eerste verdieping is een opslag en kantoorruimte. Aan de achterkant is er uitzicht op het water en is er mogelijkheid tot realisatie van een woonkamer (keukenblok reeds aanwezig).

Op dit moment ontvangt de Bierentuin haar gasten met name wat later op de avond maar door de praktisch geplaatste keuken met werkruimte, koeling, vriezer, frituur en oven is het mogelijk om borrelhapjes en eenvoudige maaltijden te serveren waardoor de aanloop wat naar voren gehaald kan worden. Daarnaast kan de omzet verruimd worden door de openingstijden uit te breiden. Op dit moment is de Bierentuin geopend van donderdag tot en met maandag.

Heeft u interesse en wil u meer informatie, neem dan vrijblijvend contact op met bedrijfsadviseur Bas van Dijk E: b.vandijk@klaassenbv.nl of M: 06 41 38 09 46
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?