Kerkstraat 100
Terug naar overzicht

Kerkstraat 100, Almere

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Te koop aangeboden door Klaassen Horecamakelaardij: de bedrijfsexploitatie van cateringbedrijf TopMaaltijd!

TopMaaltijd (Cateringbedrijf) is gevestigd op de hoek van een woonzorglocatie in Almere Haven.
Almere Haven. Eenmaal in Haven, nooit meer weg. Dat is de ongeschreven regel onder de eigen bewoners. Zij noemen zich niet voor niets Havenaren en deze verbintenis is terug te vinden in het ‘dorpse’ karakter van dit stadsdeel. In het centrum van Haven zie je dit bijvoorbeeld als je langs de kleine (culinaire) specialiteitenwinkels wandelt. Ook de ruim opgezette wijken in het groen ogen dorps met haar ontelbare hofjes (ca. 23.000 inwoners).

Maar Haven is meer. Jaarlijks mag dit oudste stadsdeel van Almere vele toeristen verwelkomen in de prachtige Havenkom, zijn er vele mogelijkheden voor watersporters en vinden wandelaars rust en natuur in het Waterlandsebos en Kromslootpark. Bovendien is er ieder jaar het driedaagse Havenfestival waar zowel bewoners als gasten van buiten genieten van het beste dat Almere Haven te bieden heeft.

TopMaaltijd is opgericht in 2015 en is sindsdien ook gesitueerd op de huidige locatie. De onderneming staat bekend om het aanbod van verschillende soorten maaltijden.
Er wordt dagelijks gekookt; 400 gram per persoon. Er wordt met weinig zout gekookt, indien nodig zoutloos. (Bijna) alles is in overleg mogelijk. Men hoeft niet dagelijks een maaltijd te nemen. Eens per 14 dagen wordt er een 'vast' menu gegeven / gemaild naar de klant. Het menu van de week kunt u ook op de website vinden.

De vraagprijs voor de bedrijfsexploitatie bedraagt:
€ 75.000,00

De huurprijs van het registergoed bedraagt:
€11.000,-- per jaar, incl. servicekosten

Oppervlakte
v.v.o. = 49m2

Meer info? Joey Hehamahua 0611744732 of joey@klaassenbv.nl (Klaassen Horecamakelaardij)

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?