Bandastraat 76
Terug naar overzicht

Bandastraat 76, Almere

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
In de Indische buurt van Almere, gelegen op loopafstand van het NS-station en verschillende scholen is deze bijzonder mooie cafetaria gelegen. De huidige eigenaren hebben verschillende zaken en hebben niet voldoende tijd om deze zaak de aandacht te geven welke het verdient en voldoende open te houden. Daarom zijn wij nu op zoek naar goede ondernemers welke deze, zo goed als nieuwe zaak, tot een goed lopende zaak weet te maken.

De huidige openingstijden zijn momenteel zijn van dinsdag t/m vrijdag van 12.00 tot 21.00 uur, zaterdag en zondag van 15.00 tot 21.00 uur en op maandag gesloten.
Afgelopen jaar is de zaak regelmatig dicht geweest en in de zomervakantie is de zaak zelfs 8 weken dicht geweest. Door vaker open te zijn is er dus een forse omzetwinst te behalen.

Indeling:
Bij binnenkomst komt u in een warm ingerichte zaak met circa 12 zitplaatsen. Afgewerkt met hoogwaardige materialen en hoogwaardige inventaris. Achter de prachtige maatwerk counter is de moderne en luxe uitgevoerde frituur van het merk Pitco met maatwerk achterwand welke is voorzien van flatscreen menuschermen.
Achter de zaak zijn toiletten en een bijkeuken. Deze bijkeuken is geheel voorzien van RVS wanden en een RVS plafond om de hygiëne te waarborgen. Tevens is daar een extra afzuiginstallatie en complete wasstraat ingericht. De ruime inloop koel- en vriescel maken het geheel professioneel en af.
Kortom, een sleutelklaar en mooi afgewerkte cafetaria, waar een veel hogere investering is gedaan dan wat nu de vraagprijs is.

Afmetingen:
Het Bruto vloeroppervlak is circa 75 m². Van het gehuurde is geen NEN2580 meetrapport.
Voor de zaak is een gevelbreed terras mogelijk.

Omzet:
De huidige omzet met beperkte openingstijden was ca. € 150.000,-- / € 180.000,-- per jaar.

Vraagprijs:
Vraagprijs voor de inventaris plus bouwtechnische aanpassingen en technische installaties is € 125.000,--

Huurprijs:
€ 1.150,-- per maand, excl. BTW.

Huurwaarborgsom:
3 maanden huurbetaalverplichting.

Servicekosten:
€ n.b. O.a. onderhoud aan afzuiginstallatie en vetvangput.

Nutsvoorzieningen:
De nutsvoorzieningen dienen op naam van huurder gesteld te worden.

Huurovereenkomst:
De koper krijgt een nieuwe huurovereenkomst aangeboden voor 5+5 optiejaren van het model huurovereenkomst ROZ Winkelruimte 2012 ex art. 7:290 aangevuld met horecaspecifieke voorwaarden.
Gehuurd wordt het Casco plus enkele toevoegingen als o.a. de pui en toiletten.

Voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging kunt u contact opnemen met Alex Willemse via 033-258 13 30

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?