Willemspoort 1
Terug naar overzicht

Willemspoort 1, 's-Hertogenbosch

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Nieuw!

Omschrijving

Deel deze pagina
Te Koop aangeboden:
Hotel & Restaurant de KASerne
Willemspoort 1
5223 WV ‘s-Hertogenbosch

Algemeen
Klaassen Vastgoedmakelaardij B.V. heeft het voorrecht u aan te mogen bieden: Hotel & Restaurant de KASerne inclusief registergoed , gevestigd in een oude tankkazerne welke prachtig gerenoveerd is met een aangebouwde kas gelegen op een unieke locatie in ’s-Hertogenbosch.

De KASerne is een hotel, restaurant, vergader- en feestlocatie in een. De KASerne is er voor iedereen, zowel zakelijk als voor bijvoorbeeld bruiloften, jubileums of verjaardagsfeesten.

Het restaurant heeft een stoere en industriële uitstraling. De ruime bar staat pontificaal in het midden, door middel van verschillende zitjes worden er knusse zitplaatsen gecreëerd in de verkoopruimte. Er zijn ca. 52 zitplaatsen in zeer ruime opstelling. De volledig geoutilleerde keuken is centraal gelegen tussen het restaurant en de Kas. Alle apparatuur dateert uit 2016 en de keuken heeft een zeer goede routing. De Kas een is een unieke feestlocatie, geheel omringd door glas, met een eigen bar en capaciteit van 400 personen. De Kas beschikt over verschillende openslaande deuren en een automatisch ventilatieluikensysteem. De conferentieruimte is gelegen tussen het restaurant en het hotel en heeft een capaciteit van 60 personen.

Het hotel beschikt over acht riante kamers en één suite. De inrichting van de kamers is modern, strak en doch sfeervol. De kamers zijn gebouwd in verschillende uitvoeringen en een aantal met grote raampartijen. Iedere kamer is voorzien van een werkplek waardoor de kamers ook geschikt zijn voor een langdurig verblijf. Het hotel beschikt teven over een wasruimte en zeer ruime zolder.

Zitplaatsen
Restaurant: Ca. 80 zitplaatsen mogelijk
Conferentieruimte: Ca. 40 zitplaatsen, capaciteit tot 60 personen in staande setting
De Kas: Capaciteit tot 400 personen

Locatie
Het object is gevestigd in een oude tankkazerne, welke prachtig is gerenoveerd met een aangebouwde kas. Het object ligt aan de Willemspoort wat ongeveer 15 minuten lopen is vanaf het centrum van ’s-Hertogenbosch. Het is dus ideaal te bereiken met het openbaar vervoer. De bereikbaar van het gebied is met zowel de auto als het openbaar vervoer goed. Willemspoort is een gebied welke erg in opkomst is en waar veel bijgebouwd wordt op dit moment. Het object beschikt zelf over 6 parkeerplaatsen op het naastgelegen terrein, verder wordt er gebruik gemaakt van openbare parkeerplekken in de omgeving.

Indeling en afmetingen

Het object heeft de navolgende indeling:

Hotel: Ca. 330 m2 (8 kamers + 1 suite)
Restaurant: Ca. 345,5 m2
Bijeenkomst ruimte: Ca. 292,1 m2
Overige ruimte: Ca. 237,1 m2
Totaal: Ca. 1204,7 m2

Let op: van dit object is geen NEN 2580 meetrapport aanwezig. De genoemde metrages zijn slechts indicatief en vormen geen aanleiding tot verrekening.

Personeel
Huidig personeel dient overgenomen te worden. Overzicht is op aanvraag beschikbaar.

Verplichtingen
Er zijn geen verplichtingen.


Nadere informatie: Bedrijfsadviseur Michael Klaassen, 06-532 989 26 of m.klaassen@klaassenbv.nl


Code: MIKL 3939
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?