Sint Teunislaan 68
Terug naar overzicht

Sint Teunislaan 68, 's-Hertogenbosch

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Te Huur aangeboden:
Casco Horeca/Winkelruimte van 360 m2 of 70 m2
Sint Teunislaan 68
‘s-Hertogenbosch

Algemeen
Naast de hoofdingang van winkelcentrum De Rompert is deze moderne casco horeca-/winkelruimte gelegen. Voor deze ruimte zijn twee opties mogelijk. De casco ruimte kan gehuurd worden in zijn geheel met een totale oppervlakte van ca. 360 m2, verdeeld over twee verdiepingen. Daarnaast kan er ook gekozen worden voor een splitsing, waarna een ruimte van ca. 70 m2 op de begane grond tot uw beschikking staat.
De verkoopruimte is zeer ruim en biedt daardoor veel mogelijkheden. Het is een transparante ruimte met een breed front. Daarnaast heeft de ruimte een industriële look en feel. Winkelcentrum De Rompert is een overdekt winkelcentrum met een grote diversiteit aan winkels. Regelmatig worden er leuke activiteiten georganiseerd of zijn er speciale acties. Er is voor de deur gratis parkeergelegenheid zonder tijdslimiet.

Indeling
Begane grond:
Via een grote pui komt u binnen in de ruime verkoopruimte. Achter in het pand is een redelijke kantoorruimte en opslagruimte gelegen. Midden in de verkoopruimte bevindt zich een imposante trap naar de eerste verdieping.
Tevens is er voor het pand een mogelijkheid tot het creëren van een klein terras.

1e verdieping:
Middels de trap komt u midden in de verkoopruimte op de eerste verdieping. Het betreft een grote ruimte met hoog plafond. De speelse indeling van de ruimte biedt een verscheidenheid aan mogelijkheden.


Oppervlakte
Gehele object
Begane grond: ca. 143 m2
Eerste verdieping: ca. 217 m2

Deelobject
Begane grond ca. 70 m2

Van het object is geen NEN2580 meetrapport beschikbaar. De genoemde metrages zijn slechts indicatief. Eventuele afwijkingen hierin vormen geen aanleiding tot verrekening.

Bestemming
Het object kent de bestemming Centrum. De voor Centrum aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a) Detailhandel, niet zijnde volumineuze detailhandel
b) Dienstverlening
c) Kantoren
d) Bibliotheken, (para)medische voorzieningen en praktijkruimtes
e) Horecabedrijven tot en met categorie 3
f) Kleinschalige maatschappelijke voorzieningen
g) Wonen al dan niet in combinatie met een aan huis verbonden beroeps- of bedrijfsactiviteit

Op dit moment laat het bestemmingsplan geen horecafunctie toe op de eerste verdieping, echter kan hier wel een bestemmingsplanwijziging voor worden aangevraagd.

De bestemming dient in overleg met de gemeente te worden vastgesteld voor het gehele object.

De huurder dient zelf zorg te dragen voor de benodigde vergunningen ten behoeve van de exploitatie.

Locatie
De casco ruimte bevindt zich in Winkelcentrum De Rompert, gelegen naast de hoofdingang van het winkelcentrum. Het winkelcentrum is overdekt, ruim opgezet en recentelijk gerenoveerd. Het biedt een verscheidenheid aan winkels en een aantal horecazaken. Het winkelcentrum ligt centraal gelegen in de woonwijk De Rompert, met 2500 inwoners, in het stadsdeel Noord.

Kadaster
Kadastrale aanduiding: ’s-Hertogenbosch O 885
Omschrijving: Bedrijvigheid (detailhandel)

Oplevering
Wanneer sprake is van verhuur van het gehele object wordt deze opgeleverd met meterkast t.b.v. nutsvoorzieningen, winkelpui, lift en toiletruimte. Huurder dient dit zelf te onderhouden.

Wanneer er sprake is van verhuur van het deelobject wordt deze opgeleverd zonder meterkast en zonder toiletruimte en met een door de verhuurder te plaatsen casco scheidende wand.Nadere informatie: Bedrijfsadviseur Rody Teulings, 06-247 386 20 of r.teulings@klaassenbv.nlCode: ROTE 7004
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?