Regio  0
Terug naar overzicht

Regio 0, 's-Hertogenbosch

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Optie

Omschrijving

Deel deze pagina
Discreet ter overname aangeboden:
Cateringlocatie/Bedrijfskeuken
Centrale locatie
‘s-Hertogenbosch

Algemeen
Op een centrale locatie in ’s-Hertogenbosch bieden wij deze cateringlocatie/bedrijfskeuken aan. Het betreft een moderne keuken welke van alle gemakken voorzien is. Het bedrijf zit gevestigd in een bedrijfsverzamelgebouw en bij de juiste kandidaat is catering (o.a. lunch) in het gebouw bespreekbaar. De locatie leent zich ook uitermate voor bezorg/afhaal locatie. Door de separate ingang is de unit ten alle tijden bereikbaar. Een locatie met verschillende mogelijkheden!

Indeling
Het betreft een keuken van ca. 65 m2 en beschikt over o.a. een koelcel, spoelkeuken en opslagruimte(n) en separate ingang.

Locatie
Centrale locatie in ’s-Hertogenbosch. Vanaf deze locatie kan men makkelijk heel ’s-Hertogenbosch bereiken. In de directe omgeving zit een verscheidenheid aan bedrijven en dus potentiele klanten.

Personeel
N.v.t.

Verplichtingen
Er zijn geen verplichtingen.Huurovereenkomst

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 9.000,00 per jaar excl. BTW

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs index reeks “alle huishoudens” samengesteld door het Centraal Bureau voor Statistiek CBS

Servicekosten
Servicekosten betrekking hebbend op het gebruik van het gehuurde zullen aan huurder in rekening worden gebracht. Deze kosten bedragen € 250,00 per maand excl. BTW en hier valt tevens het voorschot van energiekosten onder.

Opleverdatum
Aanvaarding kan in overleg geschieden

Huurperiode
De huurperiode van de vigerende periode is lopende voor onbepaalde tijd met een opzegtermijn van 6 maanden.

Zekerheidstelling
Tot zekerheid van nakoming van de verplichtingen uit deze overeenkomst dient een bankgarantie gesteld te worden ter grootte van een betalingsverplichting van € 2.250,00.


Nadere informatie:


Horecamakelaar Rody Teulings, 06-247 386 20 of r.teulings@klaassenbv.nl


Code: ROTE7026
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?