Leonardo da Vinciplein 2
Terug naar overzicht

Leonardo da Vinciplein 2, 's-Hertogenbosch

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Ter overname aangeboden:
Grand Café Perronn
Leonardo da Vinciplein 2
5223 DR ‘s-Hertogenbosch

Algemeen
Achter het centraal station van ’s-Hertogenbosch, op het Paleis Kwartier, is dit sfeervolle en trendy restaurant en moderne cafetaria gevestigd. Het Paleis Kwartier is het nieuwe woon- en werkgebied van ’s-Hertogenbosch. Het restaurant en de cafetaria zijn zeer in trek bij de directe omwonende en uiteraard bij het bedrijfsleven, dat in deze omgeving ruimschoots vertegenwoordigd is. De inventaris van zowel het restaurant als de cafetaria is compleet en is in een nette staat. Naast de verkoopruimte is er een ruime keuken en voldoende bergruimte. Momenteel is er binnen plaats voor ca 70 couverts en aan de voorzijde op het terras kunnen ca 80 personen plaats nemen. Kortom een mooie zaak in een gebied waar de komende jaren nog meer uitbreidingen plaats vinden. Deze locatie is zeer geschikt voor verschillende formules.

Indeling
Via het ruime terras komt men in het restaurant waar plaats is voor ca. 70 gasten, de keuken/opslagruimte is centraal in het pand gelegen waardoor je vanuit de keuken zowel naar de cafetaria als naar het restaurant kunt.
De cafetaria heeft voor de gasten een aparte ingang met aan de voorzijde een terras, voor de medewerkers is er ook een interne toegang.

Zitplaatsen
Verkoopruimte: Ca.70 zitplaatsen
Cafetaria Afhaal (terras 2 picknick banken)
Terras: Ca. 80 zitplaatsen

Oppervlakte
Verkoopruimte: Ca. 95 m2
Cafetaria Ca. 22 m2
Keuken/ opslagruimte Ca. 33 m2

Locatie
Het object is gelegen op het Paleiskwartier in ’s-Hertogenbosch. Het Paleiskwartier is een wijk, aan de achterkant van het centraal station, met o.a. appartementen, kantoren, scholen, horeca, bioscoop, detailhandel enz.

Installaties
Luchtbehandeling
Vetvangput
Beveiligingssysteem met camera’s

Personeel
In overleg

Verplichtingen
Geen verplichtingen
Nadere informatie:


Horecamakelaar Ad Janse, 06-109 680 36 of a.janse@klaassenbv.nl

of

Horecamakelaar Rody Teulings, 06-247 386 20 of r.teulings@klaassenbv.nlCode: ADJA (ROTE) 2352
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?