Hooge Steenweg 32
Terug naar overzicht

Hooge Steenweg 32, 's-Hertogenbosch

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Nieuw!

Omschrijving

Deel deze pagina
Ter overname aangeboden:
Moderne Donut Zaak
Hooge Steenweg 32
5211 JP ’s-Hertogenbosch

Algemeen
Op een absolute A1 locatie in het centrum van ’s-Hertogenbosch, in een schitterend karakteristiek pand, mogen wij u deze exclusieve donut zaak ter overname aanbieden. Het betreft een moderne winkel welke recent geheel verbouwd is. Vanwege de opvallende zoete roze kleur van het interieur loopt het water al in de mond bij het passeren van het object. Het is dan ook een echte eyecatcher. En de verwachting wordt bij binnenkomst gelijk waargemaakt, je kunt het zo gek niet bedenken. De donuts worden elke dag vers bereid in de winkel in Den Bosch en met veel zorg gevuld, bedekt en versierd met de lekkerste ingrediënten.

Het gaat hier om een franchise formule. De exclusieve donuts formule is een gevestigde naam in Duitsland en België. Met al meer dan 30 winkels in Duitsland en een tiental vestigingen in België is dit echt een groeiend fenomeen.

De winkel in Den Bosch is geopend in 2020 als een van de eerste vestigingen. Er zijn meerdere vestigingen (Haarlem, Arnhem, Maastricht, Heerlen, Venlo, Tilburg) in Nederland en meerdere zijn in aantocht (Leiden, Utrecht, Alkmaar, Groningen, Amsterdam).

De donuts zijn af te halen in de winkel aan de Hooge Steenweg, maar zijn ook thuis te bezorgen. Perfect voor feestjes en partijen of heerlijk bij de koffie.

De voorkeur gaat uit naar een overname door een nieuwe franchisenemer. Vraag de makelaar naar de voorwaarden. Het bedrijf is instap klaar. Overname van de formule is geen verplichting.


Indeling
Aan de buitenkant zitten grote ramen waardoor het opvallende interieur er echt uit springt. In het midden zit de entree naar de winkel. Het is een redelijke grote ruimte met in het midden een scheidingswand wat de verkoopruimte scheidt van de productieruimte. In het midden staat de toonbank met verse donuts in de vitrine, een kassasysteem en de counter. Aan de rechterzijde zit een deur die leidt naar de keuken.

De productieruimte is rondom voorzien van rvs-werkbanken met o.a. koelingen, rvs-wandrekken, grote vriezers. De totale bruto vloeroppervlakte (BVO) van de productieruimte en verkoopruimte is ca. 67 m².

Achterin bevindt zich de keuken met spoelbak, extra rvs-werkbank en rvs-dienblad wagens. In de hal is er een toilet en ook zit er een trap naar de eerste verdieping en trap naar de kelder. Op de eerste verdieping zit nog een ruimte van ca. 21 m² (BVO), wat gebruikt kan worden als opslagruimte.

De kelder wordt nu gebruikt als opslagruimte voor de voorraad. Verder staan er in deze ruimte diverse wandrekken opgesteld, die gebruikt worden voor de opslag van verpakkingsmateriaal, keukengerei, en dergelijke. De oppervlakte van deze opslagruimte is ca. 38 m² (BVO).


Locatie
Dit is een waar Donut-paradijs in hartje centrum Den Bosch, aan de hoofd winkelstraat, in de altijd gezellige binnenstad van Den Bosch. Het betreft een tussengelegen bedrijfspand op een A1 locatie. Het object ligt aan de Hooge Steenweg. De winkel ligt tegenover McDonald's. In dit gedeelte van de Hoogesteenweg mag er gefietst worden, naast het winkelende publiek, en is het dan ook één van de meest drukke straten van het centrum. Door de grote variëteit aan goedlopende winkels in de nabijheid van de winkel trekt het veel publiek. En daarom is het ook voor de vele bezoekers van Den Bosch, veelal ook toeristen, een perfecte plek om tussendoor even een heerlijke zoete versnapering te halen.


Verplichtingen
Indien de franchise wordt voorgezet is er een afnameverplichting bij franchisegever. Overname van de formule is geen verplichting.

Er is geen personeelsverplichting. En ook zijn er geen bruikleengoederen/ leasecontracten die niet opgezegd kunnen worden.


Bestemming’
Detailhandel toegestaan volgens het bestemmingsplan. Zie ruimtelijkeplannen.nl voor aanvullende informatie.


Openingstijden
Maandag: Gesloten
Dinsdag: Geopend van 12:00 tot 20:00
Woensdag: Geopend van 12:00 tot 20:00
Donderdag: Geopend van 12:00 tot 20:00
Vrijdag: Geopend van 12:00 tot 20:30
Zaterdag: Geopend van 12:00 tot 20:30
Zondag: Geopend van 12:00 tot 20:30
Nadere informatie: Horecamakelaar Rody Teulings, 06-247 386 20 of r.teulings@klaassenbv.nl
Code: ROTE 7037

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?