Erasmusstraat 9
Terug naar overzicht

Erasmusstraat 9, 's-Hertogenbosch

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Te Koop aangeboden:
Horecaruimte
Erasmusstraat 9
‘s-Hertogenbosch

Algemeen
Dit registergoed betreft een geheel onder kelderde horecagelegenheid met terras, gelegen aan winkelcentrum ‘Zuiderpassage” te ’s-Hertogenbosch. Het betreft een zeer ruim café met unieke zaal met podium in de kelder. Het betreft enkel verkoop van het registergoed en dus zonder Goodwill + Inventaris.

Indeling
Men komt binnen in de verkoopruimte via de entree. In de verkoopruimte van ca. 140 m2 zijn een bar, keuken, rookruimte gelegen. In het midden van de verkoopruimte staat op dit moment een biljarttafel. Aan de achterzijde van de verkoopruimte zijn twee dartbanen gecreëerd. In de kelder is een ruime zaal met bar en podium gelegen. Tevens zijn in de kelder de stookruimte en bierruimte te vinden.

Oppervlakte
Oppervlakte verkoopruimte begane grond: ca. 149 m2
Oppervlakte overige ruimte begane grond: ca. 30 m2
Oppervlakte verkoopruimte kelder: ca. 130 m2

Locatie
Het object is gelegen in winkelcentrum ‘Zuiderpassage’ met in de directe omgeving een mening van verschillende detailhandelsbedrijven. Boven het object zijn verschillende appartementen met woonfunctie gelegen.

Personeel
Niet van toepassing

Verplichtingen
Niet van toepassing

Bestemming
Het betreffende object is bestemd voor: centrum-3

Kadaster
Gemeente ’s-Hertogenbosch sectie N complexaanduiding 803-A appartementsindex 24, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van horecagelegenheid in kelder en op begane grond

Bouwaard, materialen en constructie
Traditionele bouwwijze, deels uit groen verglaasde gevelsteen, deels gele machinale handvorm steen met betonnen vloeren en plat dak met recent vernieuwde bitumineuze bedekking. Bouwjaar: ca. 1960

Woning
Er is geen woning aanwezig


Nadere informatie: Bedrijfsadviseur Rody Teulings, 06-247 386 20

Code: MIKL 3921
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?