Marktstraat 16
Terug naar overzicht

Marktstraat 16, 's-Heerenhoek

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
PANNENKOEKENHUIS SPEK MIE STROOP
Marktstraat 16, 4453 AJ te ‘s-Heerenhoek


Dit bedrijf is al meer dan 45 jaren een begrip in het Zeeuwse onder de naam “Kiekieris” te ’s-Heerenhoek. Het dorp zelf is klein maar goed bereikbaar en steden als Goes, Middelburg, Terneuzen en Vlissingen zijn in 15 minuten bereikbaar. Voor het pand zijn diverse parkeerplekken op eigengrond, het dorp biedt voldoende overige plekken.

De voormalige discotheek is onder te verdelen in diverse aparte bedrijven. Er is een pannenkoekenrestaurant met 80 zitplaatsen. Deze ruimte wordt ook wel gebruikt voor feesten en partijen. De huidige uitstraling heeft als thema het boeren leven van de vorige eeuw. Bij binnenkomst is er aan de rechterzijde een ruime bar van circa 5 meter lang. Achterin de zaak is nog een ronde bar. Het restaurant is voorzien van veel lichteffecten en diverse aankleding in het thema. Aan de rechterzijde van het pand bevindt zich Partycentrum De Geveltjes. Deze ruimte is voorzien van een garderobe, meerdere barren met tappunten en koelingen. Er is een podium, een keuken en er zijn meerdere opslagvertrekken.
Ook dit bedrijf is voorzien van een grote hoeveelheid lichteffecten en een goede geluidsinstallatie. Met name carnaval is hier een echte publiekstrekker.
Tevens worden er diverse cateringactiviteiten georganiseerd. Dit kan op locatie, of in huis worden verzorgd.

Enorme bekendheid in de provincie.
2 verschillende formules in 1 pand.
Al jaren goede financiële resultaten.
Volledige geluidsisolatie.
Samenwerking met Heineken Brouwerijen.
Geen overname van vast personeel
Terrasmogelijkheden, deels op eigengrond (geen precario).


Na een lange horecacarrière is het tijd voor Kees om een andere weg in te slaan. Het bedrijf is in goede staat en er wordt met het organiseren van veel activiteiten een goede omzet behaalt. De ruimte leent zich ook voor andere horecaformules, hier is veel mogelijk.

Website: www.degeveltjes.nl. www.spekmiestroop.nl

Voor info: De heer Bart. Brinkman
Regiomanager Zeeland
Telefoon | 06 -53960241 | 033-2581330
E-mail | b.brinkman@klaassenbv.nl
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?