Zeekant 83
Terug naar overzicht

Zeekant 83, 's-Gravenhage

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?

Omschrijving

Deel deze pagina
CHIPS & SHAKES - snackbar/cafetaria bij boulevard van Scheveningen

Voor de snelle beslisser! In Scheveningen, op 50 meter van de Boulevard en het strand, ligt deze prachtige snackbar/cafetaria. Alles is eind 2017 volledig verbouwd en voorzien van een nieuwe inventaris. Er zijn twee ruimtes, de eerste ingericht als snackbar/cafetaria, de tweede is een vrije ruimte, voorzien van eigen toiletten, een grote berging en een bar. Deze ruimte is naar eigen inzicht verder in te richten. De totale oppervlakte bedraagt zo'n 184 m2. Voor de deur een klein terras.

De snackbar/cafetaria is met veel gevoel voor sfeer ingericht. Trendy en modern. Er zijn fraaie leren banken en stoelen, een grote ijsvitrine en een gemetselde bar. Het werkgedeelte is zeer ruim, met een mooie vijfdelige bakwand en een fornuis. Aan alles is gedacht!

Strand, boulevard, Palace Promenade, de nieuwe publiekstrekker Legoland Discovery Centre dat in 2019 open gaat, diverse hotels, de Pier met het reuzenrad en de zipline, parkeergarages, alles op een steenworp afstand! Welke nieuwe ondernemer wil hier zijn horecadroom verwezenlijken?

Personeel
Geen verplichtingen.

Woning
Er is geen woning aanwezig.

Parkeren
Parkeren op straat, betaald. Diverse parkeergarages in de directe nabijheid.

Bereikbaarheid
Prima bereikbaar met openbaar vervoer en auto.

Bijzonderheden
• Unieke locatie in Scheveningen, vlakbij strand, boulevard en alle attracties
• Zeer lage overnameprijs!
• Volledig verbouwd en voorzien van nieuwe inventaris
• Een buitenkans!

Wilt u deze exploitatie overnemen, meer informatie of een vrijblijvende afspraak maken, dan kunt u contact opnemen met Horecamakelaar Miranda Burgers, telefoon 06 53 647 900 of per mail: m.burgers@klaassenbv.nl.

Alle verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Van het object is geen NEN 2580 meetrapport beschikbaar. De genoemde oppervlakten zijn slechts indicatief. Eventuele afwijkingen hierin vormen geen aanleiding tot verrekening.
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?