Weimarstraat 137
Terug naar overzicht

Weimarstraat 137, 's-Gravenhage

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Verkocht

Omschrijving

Deel deze pagina
Nu in prijs verlaagd!!

Op een goede locatie in de Weimarstraat, vlakbij het Regentesseplein, biedt Klaassen Horecamakelaardij nu te koop aan dit kleurrijke Vietnamese restaurant, waar met verse ingrediënten volgens authentieke familiereceptuur gekookt wordt.

Op het moment is het restaurant verdeeld in een zitgedeelte en een afhaalgedeelte met een grote koeltoonbank, maar omdat het pand ook nog een aparte keuken heeft, kan de gehele ruimte ook gebruikt worden om tafels te plaatsen, zodat het ook geschikt is voor allerlei andere horecaformules, zoals een eetcafé, bistro, restaurant, maar ook een cafetaria of een lunchroom.

Bij het restaurant hoort ook een woning en achter het pand is een knus terras.

Oplevering in overleg, kan spoedig. De huidige eigenaar heeft een nieuw project op het oog in het buitenland.

Indeling
Binnen telt het restaurant thans 20 zitplaatsen en de knusse tuin achter biedt plaats aan zo'n 10 personen. In het voorste gedeelte is een grote koeltoonbank geplaatst voor alle Vietnamese specialiteiten. Achterin het restaurant bevindt zich de separate grote keuken waar de meeste mise-en-place werkzaamheden plaatsvinden. Achter deze keuken bevindt zich de woonkamer van de woning en een grote berging. Een afgeschermd gedeelte van de tuin wordt gebruikt als privé terras. Via een trapopgang zijn twee slaapkamers bereikbaar en de badkamer.

Dit is de huidige indeling, er zijn echter talloze andere indelingen denkbaar. Zo zou het restaurant ook volledig ingericht kunnen worden als restaurant met achtergelegen keuken. In deze opstelling zou het restaurant plaats kunnen bieden aan zo'n 40 à 50 zitplaatsen.

Weimarstraat
De Weimarstraat is één van de grootste Haagse winkelgebieden buiten het centrum. De straat ligt in het populaire Regentessekwartier en staat bekend om de mooie mix aan gezellige winkels, eetcafés en cultuur. Er zijn heel veel verschillende zaken gevestigd; van designwinkels tot kleine speciaalzaken, van sportwinkels tot cadeaushops en van interieurwinkels tot galeries. Ook voor de dagelijkse boodschappen kun je hier goed terecht. De Weimarstraat is een multicultureel eetgebied met diverse eettentjes, cafés en toko's. Van ambachtelijk ijs tot mediterrane gerechten en van Surinaamse afhaal tot lunchrooms met overheerlijke zelfgebakken taarten, op de Weimarstraat kun je als foodie alle kanten op. Er worden vaak activiteiten georganiseerd, zoals streekmarkten, braderieën en het zomerfestival. Deze zaak ligt vlakbij het mooie Regentesseplein.

Alle verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Van het object is geen NEN 2580 meetrapport beschikbaar. De genoemde oppervlakten zijn slechts indicatief. Eventuele afwijkingen hierin vormen geen aanleiding tot verrekening.

KENMERKEN:
- In de bruisende Weimarstraat
- Geschikt voor vele horecaformules
- Zeer gunstige huurprijs en overnameprijs
- Mét woning
- Keurige inventaris
- Goede mogelijkheden voor zowel lunch als diner

Voor nadere inlichtingen: Horecamakelaar Miranda Burgers, telefoon 06 53 647 900 of per mail: m.burgers@klaassenbv.nl.
Klaassen Horecamakelaardij B.V.
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?