Vuursteen 5
Terug naar overzicht

Vuursteen 5, 's-Gravenhage

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?

Omschrijving

Deel deze pagina
Klaassen Horecamakelaardij biedt te koop aan: Restaurant en Afhaalcentrum Pandan Village, Den Haag

Algemeen
Dit modern ingerichte Indonesische restaurant ligt in het centrum van Ypenburg op een goede zichtlocatie. Hier is veel geïnvesteerd om er een mooie zaak van te maken. De grote koelvitrine ligt vol met authentieke Indonesische gerechten, van bapao tot loempia, maar ook kan men hier genieten van uitgebreide Indonesische rijsttafels! Het restaurant heeft een drukke afhaal, ook voor de lunch, maar gasten kunnen ook rustig ter plaatse van het heerlijke eten genieten en de vriendelijke bediening.

Het restaurant opende in 2014 haar deuren en is toen volledig verbouwd.

Indeling
Via het ruime afhaalgedeelte wandel je het eveneens ruim opgezette zitgedeelte binnen van het restaurant. Centraal in het restaurant bevindt zich de keuken, voorzien van diverse apparatuur en een grote koelcel. Via een halletje zijn de toiletten bereikbaar. Het zitgedeelte biedt thans plaats aan zo'n 40 personen, echter, in een andere opstelling zou gemakkelijk een veel groter aantal zitplaatsen gehaald kunnen worden.

Locatie
Het restaurant ligt in het centrum van Ypenburg, de jonge moderne nieuwe wijk van Den Haag. In de komende jaren wordt Ypenburg nog verder uitgebreid met woningen en bedrijven. Goede mogelijkheden dus voor een horecaondernemer, met meer groeimogelijkheden in de toekomst.

Personeel
Er hoeft geen personeel overgenomen te worden.

Verplichtingen
Er zijn geen verplichtingen.

Woning
Er is geen woning aanwezig.

Openingstijden
Het restaurant is dinsdag tot en met zaterdag geopend vanaf 11.00 uur, de zondag opent men op 15.00 uur en op maandag is het restaurant gesloten.

Parkeren
Parkeren op straat, deels gratis, deels betaald.

Bereikbaarheid
Prima bereikbaar met openbaar vervoer, de tramhalte stopt bijna voor de deur!

Bijzonderheden
• Bij aanvang exploitatie in 2014 volledig verbouwd
• Hoekpand
• In centrum Ypenburg met goede groeimogelijkheden
• Buiten de huidige opzet, ook geschikt voor andere formules
• Goede mogelijkheden voor lunch, diner, afhalen en bezorgen

Wilt u deze exploitatie overnemen, meer informatie of een vrijblijvende afspraak maken, dan kunt u contact opnemen met Horecamakelaar Miranda Burgers, telefoon 06 53 647 900 of per mail: m.burgers@klaassenbv.nl.

Alle verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Van het object is geen NEN 2580 meetrapport beschikbaar. De genoemde oppervlakten zijn slechts indicatief. Eventuele afwijkingen hierin vormen geen aanleiding tot verrekening.
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?