Valkenboslaan 7A
Terug naar overzicht

Valkenboslaan 7A, 's-Gravenhage

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Restaurant Swingin' Safari, Den Haag

Op een goede locatie in het Valkenboskwartier aan de Valkenboslaan ligt dit swingende Afrikaanse restaurant in een prachtig sfeervol pand. Hier worden met liefde en passie authentieke, regionale gerechten gekookt uit de Afrikaanse keuken. Dit restaurant bestaat al 15 jaar en heeft met zijn unieke keuken veel nationale en internationale gasten mogen ontvangen. Nu is het echter tijd voor een nieuwe uitdaging voor deze ondernemer.

Indeling
Het restaurant is gesitueerd in een prachtig hoekpand met fraaie gevel die direct opvalt in de omgeving. Via een klein halletje treedt men binnen in het restaurant, dat plaats biedt aan zo'n 40 personen plus nog wat extra zitplaatsen aan de gezellige bar. De tafels staan ruim opgesteld, het aantal zitplaatsen zou nog uitgebreid kunnen worden.

Langs de bar komt men in de keuken en via een apart halletje zijn de gescheiden toiletten bereikbaar. Onder het pand bevindt zich een grote kelder, bereikbaar via de keuken. De keuken is ruim en hier is ook nog een achteruitgang.

Exclusief de kelder meet het pand zo'n 90 m2, langs de lange gevel is een gevelterras mogelijk.

Locatie
Het restaurant ligt in een levendige wijk aan de Valkenboslaan, vlakbij het Valkenbosplein met wat leuke restaurantjes en cafeetjes, zoals Café Franklin en Café Madeleine. In de buurt ook een aantal bekende straten zoals de Laan van Meerdervoort, de Fahrenheitstraat en de Thomsonlaan.

Pand
De huurprijs voor dit pand is € 1.575,= per maand, exclusief BTW. Het is echter ook mogelijk het pand te kopen, vraagprijs voor het onroerend goed € 209.000,=.

Personeel
Er hoeft geen personeel overgenomen te worden.

Verplichtingen
Er zijn geen verplichtingen.

Woning
Er is geen woning aanwezig.

Openingstijden
Het restaurant is geopend voor diner, dinsdag tot en met zondag.

Parkeren
Parkeren op straat, overdag gratis, vanaf 18.00 uur € 1,75 per uur.

Bereikbaarheid
Prima bereikbaar met zowel auto als openbaar vervoer.

KENMERKEN:
- Op goed locatie in het Valkenboskwartier
- In fraai, sfeervol hoekpand
- Gunstige huurprijs/overnameprijs
- Geschikt voor verschillende formules
- Mogelijkheid aankoop onroerend goed

Alle verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Van het object is geen NEN 2580 meetrapport beschikbaar. De genoemde oppervlakten zijn slechts indicatief. Eventuele afwijkingen hierin vormen geen aanleiding tot verrekening.

Voor nadere inlichtingen: Bedrijfsadviseur Miranda Burgers, telefoon 06 53 647 900 of per mail: m.burgers@klaassenbv.nl.
Klaassen Horecamakelaardij B.V.


Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?