Strandweg 61
Terug naar overzicht

Strandweg 61, 's-Gravenhage

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
CODE: Pekl: 19043
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Algemeen
Strandpaviljoen Barbarossa Beach, gelegen aan het Zwarte Pad in Scheveningen, ter overname aangeboden door Klaassen Horecamakelaardij b.v.

Gemeente ‘s-Gravenhage
’s-Gravenhage, oftewel Den Haag, is de hoofdstad van de provincie Zuid-Holland en derde grootste gemeente van Nederland. De gemeente telt circa 540.000 inwoners.

Locatie
De horecaruimte is gelegen aan het strand van Scheveningen. Scheveningen telt circa 56.000 inwoners. Het strandpaviljoen is één van de twaalf strandtenten dat gevestigd is op het bekende ‘Zwarte Pad’.

Parkeren
Parkeren is mogelijk bij het Zwarte Pad op een parkeerterrein, kosten bedragen €3,60 per uur (van 1 mrt- 1nov). Tevens zijn er vier laadpalen beschikbaar.

Openbaar vervoer
Het strandpaviljoen is te bereiken per tram (tram 1/ 9) van Den Haag centraal of Hollands Spoor of per bus ( bus 21/23) met eindhalte Zwarte Pad.

Strandpaviljoen
Strandpaviljoen Barbarossa Beach heeft een moderne en lichte uitstraling. Strandgasten, wandelaars en toeristen kunnen hier terecht voor een ontbijt/lunch/diner/private diner of borrel. Daarnaast is het heerlijk vertoeven op één van de vele lounge/ligstoelen. Daarnaast verzorgen zij ook evenementen, denk hierbij aan een trouwfeest, bedrijfsfeest of een kinderfeestje.

Afmetingen
De totale afmetingen van het perceel zijn circa 1126 m² (43 x 16). Hiervan is 335 m² overdekt en 60 m² wordt gebruikt als drankopslag . Het terras heeft een oppervlakte van circa 732 m².

Openingstijden
Het strandpaviljoen is, net als alle andere strandtenten, geopend vanaf ongeveer half maart tot en met oktober.

Vraagprijs inventaris/ goodwill
Op aanvraag.

Omzetindindicatie
Op aanvraag.

Aanvaarding
Op korte termijn mogelijk.

Is uw interesse gewekt?
Neemt u dan contact op met Klaassen Horecamakelaardij, bedrijfsadviseur Peter Klaassen, E: p.klaassen@klaassenbv.nl , T: 06 53 148 902.
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?