Op aanvraag
Terug naar overzicht

Op aanvraag, Op aanvraag

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Strandpaviljoen gelegen aan de Zuid-Hollandse kust in regio Den Haag te koop aangeboden!

Het bedrijf:
Op een prachtige locatie met veel potentie mogen wij u dit strandpaviljoen aanbieden. De huidige eigenaren hebben de afgelopen 10 jaar dit strandpaviljoen gebouwd tot waar het op dit moment is. Een moderne zaak, waar met passie in gewerkt wordt. Het paviljoen heeft een ruime halfopen keuken, wat de gast connectie geeft met wat er voor hen bereid wordt. Daarbij wordt een ruim scala aan dranken aangeboden, waaronder 7 bieren van de tap.

Locatie:
Dit strandpaviljoen heeft een ruime capaciteit met +/- 80 zitplaatsen binnen, en +/- 350 zitplaatsen buiten. De oppervlakte van het terras biedt de mogelijkheid om het aantal zitplaatsen ruim te vermeerderen.

Met veel passanten die zowel bestaan uit dagjesmensen, zakelijke gasten en particuliere gasten is dit een paviljoen die veel mogelijkheden biedt. Het paviljoen is volledig ingericht om grote groepen mensen tegelijkertijd te kunnen ontvangen.

Omgeving:
Den Haag, ook wel ’s-Gravenhage genoemd heeft ruim 550.000 inwoners en is de hoofdstad van de provincie Zuid-Holland. Den Haag is een plaats in de gelijknamige gemeente Den Haag. Gemeente Den Haag heeft afgerond een totale oppervlakte van 9.813 hectare, waarvan 8.245 land en 1.568 water. De gemiddelde dichtheid van adressen is 4.994 adressen per km2. Er wonen 269.603 huishoudens in de gemeente Den Haag en de gemeente telt 1 woonplaats, 44 wijken en 114 buurten.
Bron: allecijfers.nl

Parkeren:
Parkeerterrein voor de deur.

Vergunningen:
Alle vergunningen om de huidige exploitatie voort te zetten zijn aanwezig.

Oppervlakte:
De huidige oppervlakte van het bedrijf is circa 1300 m2 .

Verplichtingen:
Het bedrijf kent een koffie leverancier, waarvan het contract nog enige tijd loopt. Het contract kan worden beëindigd, of kunnen er nieuwe afspraken worden gemaakt. Er is geen verplichting om de formule over te nemen.
De aanwezige inventaris bevindt zich in goede staat. Er zijn geen bruikleen goederen of leasecontracten, die niet opgezegd kunnen worden.

Offerte:
Nadrukkelijk wordt vermeld dat bovenstaande objectinformatie niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Indien u een aanbieding of offerte wenst kan ons kantoor deze, in overleg met en na goedkeuring door opdrachtgever, op basis van specifieke gegevens verzorgen. Deze objectinformatie geldt als uitnodiging om in onderhandeling te treden. Een transactie kan pas dan tot stand komen nadat eigenaar schriftelijk hiervoor haar goedkeuring heeft verleend.


Aansprakelijkheid:
Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit onzes inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Door ons wordt geen aansprakelijkheid aanvaard behoudens voor zover de door ons verplicht afgesloten beroepsaansprakelijkheids-verzekering in voorkomend geval aanspraak op een uitkering geeft.

De vraagprijs van de bedrijfsexploitatie bedraagt:
€ 1.700.000,-

Is uw interesse gewekt? Neemt u dan vrijblijvend contact op met Klaassen Horecamakelaardij B.V.
Contact met bedrijfsadviseurs:
Peter Klaassen 06-53148902 of p.klaassen@klaassenbv.nl.
Emiel Hoogvliet 0643698329 of e.hoogvliet@klaassenbv.nl.
Klaassen Horecamakelaardij B.V.

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?