Stationsplein 5a
Terug naar overzicht

Stationsplein 5a, 's-Gravenhage

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
CODE: Centrum
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Ter overname aangeboden, de Vegetarische snackbar te Den Haag, een unieke en bewezen formule.

Met trots mogen wij u aanbieden een unieke en meer dan actuele formule, te weten de Vegetarische Snackbar gevestigd te Den Haag.

Zo nu en dan komt er ook voor ons iets echt unieks voorbij. Het betreft hier een goed lopend horeca bedrijf met een wel zeer trendy formule.
De Vegetarische Snackbar voert een uniek en volledig, zoals de vastgelegde naam (voor de gehele Benelux) doet vermoeden, geheel vegetarisch en veganistisch assortiment.

Gelegen In het bruisende centrum van Den Haag, temidden op het recentelijk volledig opgeknapte Stationsplein van het Hollands Spoor, waar dagelijks ca. 75.000 mensen voor hun treinreis moeten zijn. Daarnaast fungeert het Stationsplein als belangrijk overstap punt voor het openbaar vervoer. In de nabije omgeving bevinden zich meerdere winkels en diverse horeca gelegenheden.

Deze geweldige kans leent zich bij uitstek voor de start van een franchise formule. Wij zijn dan ook op zoek naar de ideale overname kandidaat die zich zowel in de formule herkend alsook bij voorkeur over de middelen beschikt om deze formule verder uit te rollen.

Bent u die ondernemer met visie, die durft te investeren in een volledige en plantaardige toekomst op deze geweldige locatie? Zowel de aantrekkelijke overnamesom voor deze unieke en vastgelegde formule als de geweldige locatie maken dit object tot een bijzonder interessante investering.

Capaciteit - binnen ca. 22 zitplaatsen, terras nog eens ca. 16 zitplaatsen.

Openingstijden - ma t/m zo 11:00 - 21:00

Oplevering - in overleg

Personeel - er is geen sprake van overname personeel

Huur - 1350,-€ per maand, bij aanvang drie maanden borgstelling.

Omzetindicatie: Op aanvraag

Parkeren: De gehele binnenstad van Den Haag is betaald parkeren. Tevens zijn er ook meerdere parkeergarages aanwezig binnen loopafstand.


Vraagprijs overname exploitatie: 295.000.-€

Alle verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en onder voorbehoud. Hieraan kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleend.
Van het object is geen NEN 2580 meetrapport beschikbaar. De genoemde oppervlakten zijn slechts indicatief. Bij eventuele afwijkingen kan hierop dan ook geen aanspraak gemaakt worden.

Wij verzoeken u alleen re reageren indien u over voldoende eigen vermogen voor dit object beschikt. Een kennismakingsgesprek voorafgaand aan het verstrekken van aanvullende informatie maakt deel uit van onze bemiddelingsprocedure.

Voor meer informatie of een afspraak voor bezichtiging kunt u contact opnemen met:

Bedrijfsadviseur Mike Mali
Mobiel: 06-24440975
Email: m.mali@klaassenbv.nl
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?