Schoolstraat 26
Terug naar overzicht

Schoolstraat 26, 's-Gravenhage

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?

Omschrijving

Deel deze pagina
Pinsart: Italian street food op toplocatie bij Grote Markt in Den Haag!

In het hart van de bruisende binnenstad, direct naast de Grote Markt ligt deze fantastische Italiaanse zaak! Volgens een nieuw concept worden hier een speciaal soort pizza's gemaakt volgens een licht verteerbaar, natuurlijk recept. Uiteraard belegd met speciaal uit Italië geïmporteerde ingrediënten. Ook andere authentieke Italiaanse producten worden bereid, zoals heerlijke broodjes, arancini - een Zuid-Italiaanse lekkernij van rijst - en desserts. Uiteraard kun je hier ook terecht voor een heerlijke espresso of biologische frisdranken en vruchtensappen.

Indeling
Via de fraaie entreedeuren wandel je de prachtig gestyleerde zaak binnen. Het oog wordt direct getrokken door de lange counter met een uitstalling van alle heerlijke gerechten. Mooie wit gestucte muren met foto's uit Italië, een strakke zwart getegelde achterwand. Aan de lange muur een lange bar met barkrukken om de gerechten ter plaatse te nuttigen.

Voor de deur een gevelterras met twee tafeltjes.

Achter de publieksruimte de bereidingsruimte met diverse bereidingstafels en een hypermoderne pizzaoven. Achter deze bereidingsruimte bevindt zich de ruime berging met koelingen.

Locatie
De zaak ligt in de Schoolstraat, in het Haagse kernwinkelgebied. De Schoolstraat vormt één van de winkelwandelroutes door het centrum, direct aan de Grote Markt en om de hoek van de Vlamingstraat. In de buurt een grote diversiteit aan winkel- en uitgaansmogelijkheden.

Personeel
Er hoeft geen personeel overgenomen te worden.

Verplichtingen
Er zijn geen verplichtingen.

Woning
Er is geen woning aanwezig.

Openingstijden
Het restaurant is zeven dagen per week geopend vanaf 11.00 uur. De zaak sluit om 18.00 uur en een aantal dagen om 20.00 uur. Onder de huidige vergunning kunnen de openingstijden verruimd worden tot 23.00 uur.

Parkeren
Diverse parkeergarages in de directe omgeving.

Bereikbaarheid
Prima bereikbaar met openbaar vervoer en auto.

Bijzonderheden
• Toplocatie! A1 - bij de Grote Markt.
• In de bruisende binnenstad tussen winkels en uitgaansgelegenheden
• Nieuwe inventaris
• Prachtig gestyleerde zaak

Wilt u deze exploitatie overnemen, meer informatie of een vrijblijvende afspraak maken, dan kunt u contact opnemen met Horecamakelaar Miranda Burgers, telefoon 06 53 647 900 of per mail: m.burgers@klaassenbv.nl.

Alle verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Van het object is geen NEN 2580 meetrapport beschikbaar. De genoemde oppervlakten zijn slechts indicatief. Eventuele afwijkingen hierin vormen geen aanleiding tot verrekening.

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?